• EN
 • Logg inn
 • OPPnå finansiering

  /contentassets/79811ee45b844ff4ab869e165a1de7a9/ipr-kalkulator-gabriel-sanchez-gettyimages-540811715-nettside.jpg?width=1168
  Foto: Getty Images

  Informasjon

  Bergen Media City Bergen, Lars Hilles gate 30 18.09.2019 11.30.00 18.09.2019 14.00.00 Europe/Oslo OPPnå finansiering Media City Bergen, Lars Hilles gate 30 Christopher Rosenkilde Legg til i kalender

  Er du en ambisiøs gründer? Eller er du en investor som lurer på hvordan vi jobber med utvikling og finansiering av oppstarts- og vekstbedrifter?
  Vi inviterer til minglelunsj og samler aktive investorer fra de ulike delene av miljøet i Bergen. Med utgangspunkt i selskaper som er vokst frem på Vestlandet viser vi eksempler på hvordan økosystemet bidrar til å finansiere innovative og ambisiøse bedrifter.

  11.30 Lunsj

  11.45 Finansierings-alternativer i Bergen v/ Janicke Allers

  12:00 En gründers reise (TBA)

  12.20 Investorer i tidligfase

  Innovasjon Norge, Christopher Rosenkilde

  Engleinvestor, Gudrun Jebsen, BAN Bergen

  Aktører i overgangsfasen

  Fond, Arve Fresvik, Momentum Partners AS

  12.50 Investorer i vekstfasen

  Crowdfunding, Camilla Andersson, AROUND by Privanet

  Fond, Lars Jørgen Loktu, Oceanview VC

  Industriell aktør, Andreas Engelsen, BKK Spring

  13.20 DIALOG

  «Er finansieringsalternativene gode nok i Bergen?»

  Dag Skansen BAN Bergen, Kjetil Holmefjord StartUpLab og Joachim Høeg-Krohn Argentum

  Påmelding til arrangementet

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.