• EN
 • Logg inn
 • Workshop i internasjonalisering 10. mars og 15. april

  /globalassets/kontorer-i-norge/sogn-og-fjordane/bilder-med-kred/internasjonaliseringsworkshop-foto-kirill-zakharov-540x348.png?width=1168
  Foto: Kirill Zakharov / Unsplash

  Informasjon

  Bergen Media City Bergen, Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen Påmeldingsfrist: 08.03.2020 00.00 Kontakt: Gøril Selvik Gratis 10.03.2020 08.00.00 10.03.2020 15.30.00 Europe/Oslo Workshop i internasjonalisering 10. mars og 15. april Media City Bergen, Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen Gøril Selvik gosel@innovasjonorge.no Legg til i kalender

  Veien til internasjonal vekst handler om å forstå behovene og forutsetningene til dine nye kunder, hva slags konkurrenter du må forholde deg til, og hva slags reguleringer og trender som gjelder i markedet. Men mest av alt handler det om å finne ut om det er mange nok som vil kjøpe produktet eller tjenestene dine, om det vil lønne seg å satse, og hva som skal til for å lykkes.

  Internasjonal vekst er en krevende øvelse og starter med gode forberedelser. Innovasjon Norge ønsker å hjelpe bedrifter litt på vei i denne prosessen ved å invitere utvalgte bedrifter til en internasjonaliseringsworkshop.

  Målet med workshopen er at din bedrift kan begynne å kartlegge markedet og få en aksjonsplan for veien videre. Det blir vekselsvis korte innlegg fra Innovasjon Norge og oppgaver for din bedrift. Du får også møte rådgiverne fra flere av våre over 30 kontorene våre rundt i verden.

  Hvem er kurset for? Vi søker etablerte bedrifter som planlegger introduksjon i nye markeder i tillegg til nye bedrifter som kan kategoriseres som "born global". Bedrifter med eksisterende salg/omsetning, samt nyetablerte bedrifter som er klar til å skalere internasjonalt, vil bli prioritert. Det er en stor fordel at dere har en beslutning i styret på internasjonal satsning

  Hva får du:

  1. Hjelp til å kartlegge faktorer som kan påvirke din forretningsmodell i nytt marked
  2. Forståelse av kritiske suksessfaktorer for å lykkes internasjonalt
  3. Pratet med andre bedrifter som er opptatt av det samme som deg.

  Internasjonaliseringsworkshop består av to deler:

  Dag 1: 10. mars 2020
  Sted: Gjennomført!

  Dag 2: 15. april 2020
  Sted: Innovasjon Norge, Media City Bergen, Lars Hilles gate 30.


  Dette sier tidligere deltaker: "Vi fikk spesielt nytte av to ting. For det første fikk vi mye ut av å sette av to hele dager til å tenke igjennom hva vi faktisk ønsker å oppnå. Videre fikk vi gode verktøy for å systematisere tankene våre, både for fasen vi er i nå og etter hvert som satsingen går videre"

  Pål Magnus, Partner Account Manager | mnemonic AS

  Uttalelser fra andre:

  "Ingen røl, effektiv tidsbruk"

  "Setter i gang mange nye tankeprosesser"

  "Bra å få kjennskap til nyttige verktøy"


  Velkommen!

  Spørsmål til kurset? Ta kontakt med goril.selvik@innovasjonnorge.no

   

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.