• EN
 • Logg inn
 • Internasjonaliseringsworkshop - Førde

  /globalassets/hordaland/int-ws-workshop-webpage.png?width=1168
  Foto: Kirill Zakharov / Unsplash

  Informasjon

  Førde Førde Påmeldingsfrist: 2019-08-20 00.00 Kontakt: Gøril Selvik Påmeldingsavgift: Gratis 10.09.2019 09.00.00 10.09.2019 15.30.00 Europe/Oslo Internasjonaliseringsworkshop - Førde Førde Gøril Selvik goril.selvik@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Er du klar for å satse internasjonalt? 

  Vi inviterer til workshop slik at du kan kickstarte ditt internasjonale vekstprosjekt. Kurset ledes av Innovasjon Norges rådgivere for internasjonalisering og vekst, - og vi legger til rette for korte møter med flere av våre internasjonale kontor. Etter programmet vil du ha et klarere bilde av ditt marked, samt ha skissert en plan for hvordan du går frem med din internasjonale satsing. 

  Første samling

  10. september kl. 09:00-15:30
  Sted (TBA), Førde

  Andre samling

  01. oktober kl. 09:00-15:30
  Sted (TBA), Førde

  Oversikt over programmet

  Før første samling melder bedriften inn et målmarked, kundesegment og en kortfattet forretningsmodell for sitt hjemmemarked. Vi forutsetter at modellen er gjennomarbeidet og ber om at dere tar kontakt med oss dersom dere trenger hjelp til dette. 

  På første samling jobber bedriften med forretningsmodellering og kartlegger markedskrefter, industrikrefter, makroøkonomiske forhold og nøkkeltrender. Videre identifiserer vi risiko knyttet til ekspansjon og eksport.

  Mellom samlingene jobber bedriften videre med sin forretningsmodell og sparrer med Innovasjon Norge. Selskapet kobles opp mot utekontor i målmarked for videre vekst.

  På andre samling lager bedriften en markedsintroduksjonsplan og ser på kritiske suksessfaktorer for å lykkes i målmarked. Vi går deretter gjennom hva bedriften kan gjøre og hva Innovasjon Norge kan gjøre for å sikre en suksessfull markedsintroduksjon.

  Team - Innovasjon Norge

  • Gøril Selvik - Senior internasjonalisering og vekst
  • Kristine K. Timberlid – Senior internasjonalisering og vekst 
  • Torunn Totland Stangervåg – Senior forretningsutvikling

  Hvem er programmet for? 

  Målgruppen for programmet er etablerte bedrifter med omsetning og verifisert verdiløfte som aktivt søker internasjonal vekst. Vi anbefaler at dere stiller med to personer slik at dere kan jobbe i team underveis. Deltakerne bør ha en sentral rolle i internasjonaliseringsarbeidet til bedriften.

  Vi ønsker velkommen til en hyggelig og informativ workshop. 
  Meld din interesse i lenken under så tar vi kontakt så snart vi kan. 

  OBS! Begrenset antall plasser. 

   

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.