• EN
 • Logg inn
 • Workshop - Design Thinking

  /contentassets/c9a692acbfbf4143861b330e50aa1ffc/image_001-1.jpg?width=1168
  Foto: PwC internt

  Informasjon

  Førde PwC, Naustdalsvegen 1, Førde Påmeldingsfrist: 2019-09-18 00.00 Kontakt: Pernille Sofie Hauge Gratis! Påmelding finn du nederst på sida. 19.09.2019 10.00.00 19.09.2019 14.00.00 Europe/Oslo Workshop - Design Thinking PwC, Naustdalsvegen 1, Førde Pernille Sofie Hauge pernille.sofie.hauge@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Design Thinking - meir enn eit buzzord!

   

  Vi veit alle kor viktig det er å setje kunden i fokus. Likevel gjer vi det - gang på gang – vi tek utgangspunkt i kva vi tilbyr, for så å leite etter kundar som kan passe til det. Korleis kan vi jobbe for å tilby det kundane og marknaden verkeleg treng?

  Design Thinking handlar om å skape noko med kunden i sentrum. Med fokus på empati, visualisering av idéar, hurtig prototyping og samskaping med kunden, søkjer vi å finne ut kvifor dei vel som dei gjer, og kva vi kan skape til glede for kundane våre.

  Innovasjon Norge og samarbeidspartner PwC ønskjer velkommen til gratis og populært kurs hjå PwC i Førde torsdag 19. sept kl 10.00-14.00!

  Ta gjerne med deg ein kollega og meld dykk på i dag. Det er begrensa antall plasser og førstemann til mølla! 

  Kaffe og lunsj! 

   

  Har du spørsmål tek du kontakt med:

  Pernille Sofie Hauge, mob: 414 50 970

   

   

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.