Go Global - Muligheter havbruk i Chile 2019

/globalassets/hordaland/gg-salmon-chile-webpage.png?width=1168
Foto: Knut Troim

Informasjon

Bergen Media City Bergen, Lars Hilles gate 30 Påmeldingsfrist: 2019-01-29 12.00 Kontakt: Gøril Selvik Deltakeravgift: Gratis 30.01.2019 08.30.00 30.01.2019 10.00.00 Europe/Oslo Go Global - Muligheter havbruk i Chile 2019 Go Global Muligheter havbruk Chile 2019 Media City Bergen, Lars Hilles gate 30 Gøril Selvik goril.selvik@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Innovasjon Norge har nylig gjennomført en markedsundersøkelse for å kartlegge forretningsmulighetene innen havbruk i Chile. Vi ønsker å dele disse mulighetene med din bedrift den 30. januar. Chile er verdens nest største lakseprodusent med omkring 800 000 tonn laks produsert årlig. Landet er regnet som Sør-Amerikas mest åpne økonomi og legger stor vekt på internasjonal handel. Etter flere vanskelige år med sykdom og motgang er havbruksnæringen nå klar for å ta nye steg.

Hvilke muligheter ser vi innen havbruk i Chile?                        

Stein-Gunnar Hansen Bondvik som er leder for Innovasjon Norge i Sør Amerika, vil fortelle om markedsforhold, regelverk, forretningskultur og hvordan det er å drive business i Chile. Dagens fokus i det chilenske akvakulturmarkedet er å vokse på en bærekraftig måte. Det vil være aktuelt med norske teknologiløsninger for en effektiv og bærekraftig produksjon, f.eks.:

  • resirkulering og vannbehandling (RAS)
  • teknologi for større smoltanlegg 
  • foringsteknologi
  • merdeteknologi
  • offshoreløsninger
  • bioteknologi for fiskehelse  

Dette får du høre mer om på frokostmøtet.

Vekstprogram - Global Growth Salmon Chile 2019

Vi vil også informere om vekstprogrammet Global Growth Salmon Chile 2019. Global Growth er et av mange programmer Innovasjon Norge tilbyr for å hjelpe norske bedrifter til å vokse  internasjonalt. Vi reiser til Chile to ganger med en gruppe bedrifter og introduserer dere for chilenske selskaper; potensielle partnere og kunder. Men først må vi bli kjent med mulighetene og kulturen i Chile, samt skape tillit for at vi kan levere gode løsninger. Hvis dette høres interessant ut for din bedrift bør du komme for å få vite mer.  

Hvor og når møtes vi?                  

Møtet er hos Innovasjon Norge på Media City Bergen den 30. januar fra kl. 08:30 - 10:00. Følg lenken under for å melde deg på og si fra om du ønsker et møte med en av våre rådgivere. Møter med våre rådgivere skjer i etterkant av informasjonsmøtet, og er ferdig senest 11:30.

Frokost og kaffe serveres fra kl. 08:15.

Vel møtt!

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.