Go Global - Muligheter havbruk i Chile 2019

/globalassets/hordaland/gg-salmon-chile-webpage.png?width=1168
Foto: Knut Troim

Informasjon

Bergen Media City Bergen, Lars Hilles gate 30 Påmeldingsfrist: 2019-01-29 12.00 Kontakt: Gøril Selvik Deltakeravgift: Gratis 30.01.2019 08.30.00 30.01.2019 10.00.00 Europe/Oslo Go Global - Muligheter havbruk i Chile 2019 Go Global Muligheter havbruk Chile 2019 Media City Bergen, Lars Hilles gate 30 Gøril Selvik goril.selvik@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Innovasjon Norge har nylig gjennomført en markedsundersøkelse for å kartlegge forretningsmulighetene innen havbruk i Chile. Vi ønsker å dele disse mulighetene med din bedrift den 30. januar. Chile er verdens nest største lakseprodusent med omkring 800 000 tonn laks produsert årlig. Landet er regnet som Sør-Amerikas mest åpne økonomi og legger stor vekt på internasjonal handel. Etter flere vanskelige år med sykdom og motgang er havbruksnæringen nå klar for å ta nye steg.

Hvilke muligheter ser vi innen havbruk i Chile?                        

Stein-Gunnar Hansen Bondvik som er leder for Innovasjon Norge i Sør Amerika, vil fortelle om markedsforhold, regelverk, forretningskultur og hvordan det er å drive business i Chile. Dagens fokus i det chilenske akvakulturmarkedet er å vokse på en bærekraftig måte. Det vil være aktuelt med norske teknologiløsninger for en effektiv og bærekraftig produksjon, f.eks.:

  • resirkulering og vannbehandling (RAS)
  • teknologi for større smoltanlegg 
  • foringsteknologi
  • merdeteknologi
  • offshoreløsninger
  • bioteknologi for fiskehelse  

Dette får du høre mer om på frokostmøtet.

Vekstprogram - Global Growth Salmon Chile 2019

Vi vil også informere om vekstprogrammet Global Growth Salmon Chile 2019. Global Growth er et av mange programmer Innovasjon Norge tilbyr for å hjelpe norske bedrifter til å vokse  internasjonalt. Vi reiser til Chile to ganger med en gruppe bedrifter og introduserer dere for chilenske selskaper; potensielle partnere og kunder. Men først må vi bli kjent med mulighetene og kulturen i Chile, samt skape tillit for at vi kan levere gode løsninger. Hvis dette høres interessant ut for din bedrift bør du komme for å få vite mer.  

Hvor og når møtes vi?                  

Møtet er hos Innovasjon Norge på Media City Bergen den 30. januar fra kl. 08:30 - 10:00. Følg lenken under for å melde deg på og si fra om du ønsker et møte med en av våre rådgivere. Møter med våre rådgivere skjer i etterkant av informasjonsmøtet, og er ferdig senest 11:30.

Frokost og kaffe serveres fra kl. 08:15.

Vel møtt!

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.