Hjelp, vi er i omstilling!

/contentassets/d21872d9dd464d388929807d2efc86c5/snu.jpg?width=1168
Foto: Thinkstock

Informasjon

Bergen Media City Bergen, Lars Hilles gate 30 Kontakt: Gøril Eikeland Selvik Gratis 01.01.2018 00.00.00 10.12.2018 00.00.00 Europe/Oslo Hjelp, vi er i omstilling! Påmelding er fortsatt mulig Media City Bergen, Lars Hilles gate 30 Gøril Eikeland Selvik goril.selvik@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

- Skreddersydd kompetanse for etablerte bedrifter: SNU, Skreddersøm, nytenking og utvikling

Omstilling krever ofte ny kompetanse. Innovasjon Norge har en viktig rolle i omstillingen i vår region. Vi arbeider daglig med bedrifter som opplever disse utfordringene, og har satt sammen et kompetansebyggende program (SNU),  for å styrke og videreutvikle bedriften.

Hvem er programmet for?

Vi retter oss mot etablerte bedrifter som opplever behov for å skape ny vekst primært som en følge av fallet i oljeprisen, men det er ikke et absolutt krav. Poenget er at dere må ønske vekst og være villig til å prøve noe nytt for å skape vekst og arbeidsplasser. 

Hva inneholder programmet?  

Programmet starter med en 2-3 timers workshop der din bedrifts behov for økt kompetanse kartlegges. Deretter legger vi sammen med deg en plan videre som passer din bedrift: En kort workshop for å brushe opp forretningsmodlellen? Et litt lengre løp med bl.a. mentor og kanskje et Springbrett også? 

Er dere ordentlig ambisiøse kan vi til utvalgte bedrifter sammen med GCE Subsea og BTO tilby en «mini-master» i forretningsutvikling, ACCEL
Programmet er støttet av Hordaland Fylkeskommune.

Mer informasjon om neste Accel finner du her!

Temaer som berøres er:  

  • Forretningsmodellering 
  • Digitalisering
  • Internasjonalisering 
  • Bærekraft og grønnere forretningsmodeller

Hva krever programmet av deg som bedriftsleder-/ eier eller funksjonsleder?

Programmet krever at du er lærevillig og at bedriften har gjennomføringskraft. En viktig del av programmet skjer i bedriften, ved at du som deltager tar med deg nye og enkle verktøy hjem for gjennomføring der. Vi ønsker helst 2 deltakere fra hver bedrift. 

Når?

Vi har løpende oppstart og planlegger nå for bedrifter som er klare fra august av. Her er det rift om plassene så meld din interesse nedenfor snarest.

Programmet leveres i samarbeid med Connect Vest, GCE Subsea og BTO og er støttet  av Hordaland Fylkeskommune. 

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.