Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Blant Norges topp fire drømmearbeidsgivere

  - Det er fantastisk at Innovasjon Norge får så høy ranking som fjerdeplass, vi har ligget stabilt i det øvre sjiktet de siste årene og det gir et etterlatt inntrykk i arbeidsmarkedet om at Innovasjon Norge er en spennende og attraktiv arbeidsplass, sier Toril Bariusdotter Ressem, stabsdirektør i Innovasjon Norge.

  Kan velge blant de dyktigste

  Innovasjon Norge er blant de aller mest attraktive arbeidsgivere i Norge, og ble denne uken kåret som fjerde beste arbeidsgiver blant unge økonomer. Tidligere år har Innovasjon Norge mottatt flere gode plasseringer i kåringen, og ligger stabilt i øvre sjiktet.

  - Dette er en viktig del av rekrutteringsprosessen i vårt selskap og det viser en stabilitet som attraktiv arbeidsgiver og gir Innovasjon Norge mulighet til å velge blant de dyktigste, sier en fornøyd stabsdirektør Toril Bariusdotter Ressem.

  - Innovasjon Norge er mulighetenes arbeidsplass. Særlig nå når Norge er i omstilling. Ved hjelp av innovasjon, internasjonalisering og profilering skal Innovasjon Norge bidra til å skape nye, lønnsomme bedrifter av lokale ressurser. Her er fokus på mulighetene, sier administrerende direktør Anita Krohn Traaseth til Universum.

  Drømmearbeidsgivere for karriereorienterte økonomer

  Blant landets yrkesaktive innen økonomi er Innovasjon Norge den fjerde mest attraktive arbeidsgiveren. I år er det bare Statoil, Google og Aker Solutions som er mer populære blant unge økonomer.

  Topp 10: Norges mest attraktive arbeidsgivere - Økonomi
  1. Statoil
  2. Google
  3. Aker Solutions
  4. Innovasjon Norge
  5. DNB
  6. McKinsey & Company
  7. Finn.no
  8. The Boston Consulting group (BCG)
  9. Telenor
  10. Utenriksdepartementet

  Blant teknologer er Statoil den mest populære arbeidsgiveren, men IT-folk setter Google aller høyest.

  Kåringen gjøres av Universum, som er det største analysebyrået innen Employer Branding (bygging av arbeidsgiveres merkevare).