Vil du ha de siste nyhetene fra Innovasjon Norge?
 • EN
 • Logg inn
 • Innovasjon Norge på Arendalsuka: Hva skal det innovative Norge satse på?

  Hvordan legger vi best til rette for innovasjon og nyskaping som kan gi norsk næringsliv flere bein å stå på i framtida? Det er et av spørsmålene som blir stilt når næringsminister Monica Mæland møter publikum, politikere og sentrale norske næringsaktører til debatt i Arendal fredag 15. august.

   

  Monica Mæland stiller til debatt.

  Monica Mæland stiller til debatt.

  Foto: Innovasjon Norge
  Debattmøtet i Arendal blir en møteplass der et innovativt norsk næringsliv møter norske politikere med næringsministeren i spissen. Administrerende direktør Finn Kristian Aamodt i Innovasjon Norge bidrar med synspunkter på hvordan næringspolitikken bedre kan legge til rette for lønnsom næringsutvikling for å komme samfunnsutfordringene i møte.

  Store utfordringer
  Verden står overfor store utfordringer innenfor blant annet helse, omsorg, mat og klima. Vi vet at Norge kan løse mange av de problemene vi står overfor med kunnskap og innovasjon, og at norsk næringsliv har relevant kompetanse for å bidra til løsninger.

  Innovasjon Norge jobber hver dag med å gjøre norsk næringsliv bedre. Vi vil ha flere gode gründere, flere vekstkraftige bedrifter og flere innovative næringsmiljøer. Samfunnets behov må forenes med utviklingen av et konkurransedyktig og produktivt næringsliv.

  Har regjeringen en visjon om hvordan vi kan utnytte kunnskapen i næringsliv og forskning for å løse fremtidens problemer? Er det samspill mellom forskningsmiljøer og næringsliv?

  • Hvordan kan Innovasjon Norge bidra utviklingen av et bærekraftig og mangfoldig norsk næringsliv?
  • Og hvordan kan vi bedre utnytte forskningssystemet og all den forskningen som skjer i Norge? 
  • Hvordan bygger vi bedrifter som vokser og gir oss flere bein å stå på? 

  Politisk gate
  Innovasjon Norge er også til stede i politisk gate hele uka. Lurer du på hva Innovasjon Norge gjør for norsk næringsliv eller kan hjelpe deg med?

  Kom innom oss på vår stand, du finner oss på standnummer 89. Kart over politisk gate.  Vi er der fra tirsdag 11. til lørdag 16. august.

  For mer informasjon, vennligst kontakt:
  Bernt Ellingsen, Bernt.Erik.Ellingsen@innovasjonnorge.no, 905 77 277.
  Astrid Mathisen, Astrid.Mathisen@innovasjonnorge.no, 958 58 534.

  Se program