Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Ledig stilling: Administrerende direktør

  Innovasjon – Næringsutvikling - Internasjonalisering.

  Hvert år utløser Innovasjon Norge verdiskaping hos om lag 9000 norske gründere, bedrifter og næringsmiljøer rundt om i hele landet. Vi søker nå etter ny administrerende direktør til å lede selskapet. Innovasjon Norge står foran spennende oppgaver innenfor sine hovedarbeidsområder og prioriterte sektorer, og du vil ha det overordnede og strategiske ansvaret for at selskapet innfrir på de mål og ambisjoner som er satt.

  Som administrerende direktør vil du lede en ledergruppe med tung kompetanse innenfor sine områder og en organisasjon med et sterkt engasjement for virksomhetens oppdrag og forretningsidé.

  Vi ser etter kandidater med solid samfunnsforståelse og inngående kunnskap om norsk næringsliv. Den rette kandidaten har solid ledererfaring, erfaring fra endringsledelse og virksomhetsutvikling og gjerne erfaring fra internasjonal virksomhet.

  Vi tilbyr en særdeles spennende lederstilling i et engasjert og sentralt miljø i skjæringspunktet mellom privat næringsliv og næringspolitikk.


  Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi ved Heidi Wiggen, tlf 916 56 103 eller Magne Amundsen, tlf 916 56 101.

  Søknad og CV sendes snarest og senest innen 22. april via stillinger på www.visindi.no

  Vi gjør oppmerksom på at det vil bli utarbeidet offentlig søkerliste etter søknadsfristens utløp. Søkere som likevel ønsker at søknaden skal behandles konfidensielt må opplyse om dette og begrunne dette særskilt i søknaden.

  Vi oppfordrer interesserte kandidater til å søke snarest.