• EN
 • Logg inn
 • Ledig stilling: Stabsdirektør

  Stabsdirektør har i dag ansvar for følgende fagområder; økonomi, IT, HR, forvaltning, drift og juridiske tjenester.

  Vi ser etter deg med solid operativ erfaring fra endring, omstrukturering og optimalisering av prosesser i komplekse kunnskapsorganisasjoner. Den rette kandidaten har også erfaring fra og stor interesse for økonomistyring og digitaliseringsmuligheter. Du bør også være genuint opptatt av å utvikle mennesker og kultur som kjernen i endringsarbeidet. Gjerne erfaring fra både offentlig forvaltning og næringslivet.

  Som leder er du nytenkende, motiverende og løsningsorientert. Du har svært gode kommunikasjonsevner og kan vise til gode samarbeidsresultater. Med høy arbeidskapasitet evner du til å prioritere og å levere kvalitet i komplekse og krevende situasjoner.

  Stillingen rapporterer til administrerende direktør, er en del av toppledelsen og sentral i rapportering til styre og eier.


  Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi ved Heidi Wiggen, tlf. 916 56 103 eller Hilde Heines Bachmann, tlf. 408 51 957. Søknad og CV sendes snarest og senest innen 6. august via stillinger på www.visindi.no 

  Vi gjør oppmerksom på at det vil bli utarbeidet offentlig søkerliste etter søknadsfristens utløp. Søkere som likevel ønsker at søknaden skal behandles konfidensielt må opplyse om dette og begrunne det særskilt i søknaden. Vi oppfordrer interesserte kandidater å søke snarest.