Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • SkatteFUNN med åpen dag i hele landet

  SkatteFUNN er en skattefradragsordning for å motivere norske bedrifter til å utvikle nye eller bedre varer, tjenester eller produksjonsprosesser. I vår arrangeres åpne SkatteFUNN-dager over hele landet!

  På Åpen dag vil du få en kort innføring i hvilke muligheter du har for økonomisk støtte du har gjennom SkatteFUNN, og hva du må legge vekt på i søknaden for å få godkjent prosjektet ditt. Bedrifter forteller om sine erfaringer med SkatteFUNN, og deler læringseffekter av prosjektene. Dersom du ønsker å snakke med rådgivere fra Forskningsrådet eller Innovasjon Norge, vil du også få muligheten til det.

  SkatteFUNN kommer til alle fylker

  SkatteFUNN kommer til alle fylker. I SkatteFUNN-programmet finner du datoer og kontaktpersoner for påmelding til Åpen dag-arrangementene. Programmet for hvert fylke finner du på skattefunn.no - Åpen dag, og det oppdateres fortløpende med flere detaljer.

   I 2013 fikk over 2000 nye prosjekter fra hele landet godkjenning i SkatteFUNN. Åpen dag arrangeres i vår over hele landet, og er et samarbeid mellom Forskningsrådet og Innovasjon Norge.