• EN
 • Logg inn
 • Bytter jobb med Anita Krohn Traaseth

  Martine Naug er en av 30 som er valgt ut til å delta på Leder for en dag. Onsdag 14. oktober skal hun "skygge" Anita Krohn Traaseth gjennom arbeidsdagen. Agnete Brun/Ungt Entreprenørskap
  Martine Naug er en av 30 som er valgt ut til å delta på Leder for en dag. Onsdag 14. oktober skal hun "skygge" Anita Krohn Traaseth gjennom arbeidsdagen.Agnete Brun/Ungt Entreprenørskap
  - Det blir lærerikt og spennende å oppleve hvordan Anita Krohn Traaseth jobber, sier Martine Naug (18) som skal være Leder for en dag i Innovasjon Norge neste onsdag. 

  Over 11 000 elever driver Ungdomsbedrift hvert år. Som daglig leder i Dress It Up UB, utmerket Martine Naug fra Buskerud seg som en av de aller beste. Hun er derfor valgt ut som en av 30 elever til å delta på Leder for en dag. Onsdag 14. oktober får hun en skoledag helt utenom det vanlige når hun skal ”skygge” Innovasjon Norges leder Anita Krohn Traaseth gjennom arbeidsdagen. 

  – Vi i Innovasjon Norge heier på de unge! Gjennom Ungt Entreprenørskap får ungdommer mulighet til å utfordre seg selv, se muligheter og oppleve mestring. Erfaringen og kompetansen de får med seg vil komme både dem og samfunnet til gode. Dette ønsker jeg og Innovasjon Norge å gi vårt bidrag til, sier Krohn Traaseth.

  Lærerikt å følge Anita

  – Jeg er veldig stolt over å ha blitt valgt ut til å delta på Leder for en dag. Jeg tror det blir både lærerikt og spennende å få innsyn i hvordan Anita Krohn Traaseth jobber og tenker, sier den unge gründeren. Dress It Up UB produserte ”kjolehjelpere” til å dra opp og ned glidelåsen bak på kjolen eller andre plagg.

  Leder for en dag arrangeres for trettende året på rad. H.K.H. Kronprins Haakon, kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen og DnB-sjef Rune Bjerke er blant topplederne som deltar på årets arrangement.
  Toppleder for en dag.

  Grunderne er de nye heltene

  Leder for en dag arrangeres i samarbeid mellom Ungt Entreprenørskap og ManpowerGroup. I tillegg til å gi elevene en dag de sent vil glemme, ønsker initiativtakerne å synliggjøre unge gründere og ledere som tør å stikke seg frem.

  – Vi har kultur for å dyrke idrettsstjerner og kjendiser som helter. Unge gründere som tar risiko og utfordrer seg selv fortjener mer oppmerksomhet, støtte og oppmuntring. Det er de som skal skape de nye arbeidsplassene. Det er de som skal bidra til innovasjon og bringe samfunnet vårt fremover, sier Tor Kåvik, fung. administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge.