• EN
 • Logg inn
 • Delta på Start-up Day eller speed date med investorer!

  Oslo Innovation Week er fra 12.-16. oktober og er et av Europas største innovasjonsarrangementer.
  Oslo Innovation Week er fra 12.-16. oktober og er et av Europas største innovasjonsarrangementer.
  På Oslo Innovation Week kan du delta på Start-up Day og få gode råd for deg som er i oppstartsfasen. Eller du kan treffe potensielle investorer på en speed date.

  Oslo Innovation Week er for bedrifter i oppstartsfasen og er en ukes lang happening med alt fra presentasjoner og foredrag til konkurranser og muligheter til å treffe miljøer som kan hjelpe bedriften din videre. Det er mer enn 60 arrangementer delt inn i kategoriene Startup, Tech og Creative, og foregår rundt i hele Oslo.

  Arrangementet er blitt en viktig arena for å lære, danne nettverk og skape muligheter for gründere og andre som er opptatt av innovasjon.

  Oslo Innovation Week er i regi av Oslo Business Region, med Innovasjon Norge som viktigste støttepartner.

  Det hele braker løs mandag 12. oktober.

  Anita Krohn Traaseth og speed date med investorer

  Programmet er spekket med foredragsholdere fra hele verden. Anita Krohn Traaseth er blant kvinnene som holder åpningstalen og baner vei for suksessfulle gründere, næringslivsledere, akademikere, teknologer og andre som kan gi inspirasjon til innovasjon og entreprenørskap. Traaseth skal også snakke på arrangementet Female Business Innovation Conference, som har som mål å løfte kvinnelige gründere til nye høyder.

  Fra Innovasjon Norge kommer dessuten Direktør for vekstbedrifter og klynger Mona Skaret for å snakke om å satse i utlandet, og Svend Haakon Kristensen, som har lang erfaring fra å jobbe med norske bedrifter i Asia.

  På arrangementet Go Global har du i tillegg mulighet til speed date med ulike investorer som kan hjelpe bedriften eller ideen din ut i den store verden.

  Start-up Day og pitche-konkurranse

  Oslo Innovation Week har samlet mye av programmet som er rettet mot start-up's på en egen Start-up Day, hvor blant annet Innovasjon Norges direktør for Gründerskap Bård Stranheim kommer for å snakke om Innovasjon Norges tjenester for gründere.

  Gjennom hele uka kommer dessuten 100 nye og lovende Start-up-bedrifter for å presentere en pitch i en konkurranse der vinneren får en pengepremie og et kompetanseprogram fra Innovasjon Norge som er laget for å lykkes i utlandet.

  Bli med på Oslo Innovation Week!

   

  Les mer på Oslo Innovation Weeks nettsider