• EN
 • Logg inn
 • Hjelp oss å gjøre vår nye eSøknad bedre!

  Våren 2016 vil eSøknad for Etablerertilskudd se omtrent slik ut. Innovasjon Norge
  Våren 2016 vil eSøknad for Etablerertilskudd se omtrent slik ut.Innovasjon Norge
  Vi legger nå ut demo av vår nye eSøknad for Etablerertilskudd fase 1, og vil gjerne at du hjelper oss med å evaluere den. 

  Innovasjon Norge jobber i dag med et stort prosjekt for å fornye og modernisere våre tjenester på nett. Dette innebærer blant annet helt ny eSøknad og innføring av Min Side for brukerne. I fremtiden vil dette være sentrale verktøy i all digital kommunikasjon mellom Innovasjon Norge og våre kunder.

  I første fase av prosjektet flytter vi søkander til Etablerertilskudd fase 1 over i ny plattform samtidig som vi etablerer første versjon av Min Side.

  De beste tilbakemeldingene vi kan få er fra våre brukere, og vi har derfor laget en prototype vi gjerne vil at du sjekker ut. På hver side i søknadsprosessen vil du bli spurt om du forstod skjemaet på den enkelte side. Til slutt vil du få et skjema med seks enkle spørsmål der du kan gi oss generell feedback. Det er helt frivillig å besvare disse, men vi håper du forteller oss hva som er bra og mindre bra.

  Demo viser hvordan løsningen kommer til å se ut og oppføre seg for deg som skal søke. Når du tester den vil imidlertid ikke noen data bli lagret eller havne hos Innovasjon Norge. Dette er kun for å deg en forsmak på hvordan eSøknad vil arte seg fremover. Men vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger!

  I demoen vil du på hver side nede i hjørnet få et diskret spørsmål om hvordan du opplever skjemaet på den siden. Gi oss gjerne feedback her, slik at vi kan gjøre de siste justeringer for en best mulig brukeropplevelse.

  Min Side skal være navet i vår digitale kundekommunikasjon. Her vil du etter hvert finne alle søknader som er registrert på din bedrift, så vel som sentrale personer registrert på bedriften. I takt med at vi utvider antall tjenester som benytter ny søknadsløsning vil denne siden støtte flere tjenester.

  Min Side

  Utsnitt av den kommende Min Side.

  Gründer

  Les mer om våre gründertjenester