Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Innovasjon Norge attraktiv arbeidsgiver

  Innovasjon Norge fortsetter å klatre på rangeringen over attraktive arbeidsgivere i Norge. Blant økonomer rangeres Innovasjon Norge som landets tredje mest attraktive arbeidsgiver.

  - Klart vi blir superstolte over å få pallplass for første gang, og det i et år hvor vi har vært gjennom en krevende omstillingsfase! Det er motiverende for oss alle å få en slik bekreftelse på at vårt samfunnsoppdrag engasjerer, og at så mange ønsker å bli våre fremtidige kolleger!», sier Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge.

  Denne plasseringen blant økonomene tar oss én plass opp, og Innovasjon Norge har nå kun Google og DNB foran seg på listen. Hos de kvinnelige økonomene er det faktisk ingen som er mer attraktiv enn Innovasjon Norge akkurat nå.

  - Det var en ære å ta imot tredjeplassen på Universum-undersøkelsen. Vi er blant Norges aller mest attraktive arbeidsplasser, og det merkes på søkerne til Innovasjon Norge. Nivået er skyhøyt, og det er virkelig et luksusproblem å velge ut kandidater, sier Yvonne Fosser, HR-direktør i Innovasjon Norge, og den som tok i mot prisen.

  Kåringen gjøres av Universum, som er det største analysebyrået innen Employer Branding (bygging av arbeidsgiveres merkevare). Mer enn 8.200 yrkesaktive personer inngår i utvalget og gjør sine vurderinger. Disse er fordelt på tvers av bransjer, og Universum lager egne uttrekk for økonomer, ingeniører og IT-folk.

  Hos ingeniørene klatrer vi også på listen, og er nå vurdert til 29. plass av norske arbeidsgivere. IT-folkene plasserer oss som nr 15, som er en liten nedgang sammenliknet med 2014.

  - Jeg er selv svært ydmyk og glad for at jeg jobber hos en av Norges beste arbeidsgivere med Norges aller beste kolleger. Gratulerer kjære Innovasjon Norge kolleger, sier en fornøyd HR-direktør.