Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Innovasjon Norge på Arendalsuka: Drømmeløftet - Norge fra særstilling til omstilling?

  Aldri før har entreprenørskapslysten vært større i Norge! Sammenhengen er klar, det handler om omstilling. Vi vet nå at norsk økonomi er sårbar. Olje- og gassnæringen har ikke lenger det samme framtidsperspektivet som for få år tilbake. Trusselen om klimaskiftet er også tatt på alvor, og vi ser alle behovet for en grønn omlegging.

  Vi har nå en fantastisk mulighet til å posisjonere landet vårt for et nytt skifte vi vet kommer, på verdensbasis. Det kan vi gjennom å styrke norsk næringslivs mulighet til å bidra med løsninger på de store utfordringene som verden står overfor.

  Hvordan kan vi gå fra særstilling til omstilling. Etter lang diskusjon med tema Hva skal vi leve av etter oljen, ble mobiliseringsarbeidet Drømmeløftet etablert. Resultatene fra 85 ulike arrangementer viser stor optimisme og store ambisjoner for et nytt næringsliv.

  Debattmøtene i Arendal blir møteplasser der representanter for næringsliv, finans og organisasjoner møter politikere til dialog

   

   

  Møt oss i politisk gate

  Innovasjon Norge er også til stede i politisk gate hele uka.

  Lurer du på hva Innovasjon Norge gjør for norsk næringsliv eller kan hjelpe deg med? Kom innom oss på vår stand! 

  Kart over politisk gate. 
  Vi er der fra onsdag 12. - tirsdag 18. august.

  Speeddate ledelsen på standen - fredag 14.august

  Kom innom vår stand og book tid til speedate med Anita Krohn Traaseth og hennes lederteam til speed date på standen vår fredag 14. august.


  Innovasjon Norge jobber hver dag med å gjøre norsk næringsliv bedre. Vi vil ha flere gode gründere, flere vekstkraftige bedrifter og flere innovative næringsmiljøer. Samfunnets behov må forenes med utviklingen av et konkurransedyktig og produktivt næringsliv. 

  For mer informasjon, vennligst kontakt

  Astrid Mathisen, eventansvarlig
  E-post: Astrid.Mathisen@innovasjonnorge.no / mobil: 958 58 534.

  Bernt Ellingsen, pressehenvendelser
  E-post: Bernt.Erik.Ellingsen@innovasjonnorge.no / mobil: 905 77 277.