• EN
 • Logg inn
 • Ny app skal "utdanne" nye Norges-eksperter

  Innovasjon Norge arbeider for å øke kunnskapen om Norge som reisemål blant utenlandske turoperatører, i dag lanseres en ny app som skal gjøre jobben lettere.

  Appen blir lansert på syv språk og er tilgjengelig på Itunes Apples store og Google Play. For de som ikke har smart telefoner er programmet også tilgjengelig på nett.

  - Vi ser et behov for økt kunnskap om Norge blant turoperatører, med denne appen tilbyr vi et opplæringsprogram som er lett tilgjengelig og enkelt å bruke for alle. Vi håper også at appen skal inspirere til nye opplevelser og i større grad å visualisere Norge som reisemål, og gjennom dette å stimulere til en større turiststrøm til Norge sier Sandra Olsson, bransjeansvarlig i Innovasjon Norge.

  Appen som har fått navnet Norway Expert, tilbyr ulike elementer som korte videoer, spørsmål og artikler om Norge. Gjennom ti ulike filmer og artikler får brukeren fakta og informasjon om ulike destinasjoner, aktiviteter, sesonger og produkter. Avslutningsvis kan brukeren delta i en konkurranse hvor de får muligheten til å teste hvor mye de egentlig har lært om Norge. Ved å delta i konkurransen kan brukere vinne reiser til Norge eller andre norske produkter. Man kan også spille uten å delta i konkurransen. Alle som deltar har mulighet til å vinne premier uavhengig av poengsum antall riktige svar.

  Og best av alt, alle som gjennomfører programmet får sin egen Norway Expert diplom som kan benyttes i egen markedsføring og kommunikasjon.

  - Bransjebearbeidelse er fortsatt et viktig satsingsområde for oss. Vi ser at turoperatører og reisebyråer fortsatt er en viktig salgsarena i mange av våre markeder. Kunnskaps økning om Norge som reisemål er derfor et svært viktig arbeid for å stimulere til mersalg og flere turister til Norge, sier Per-Arne Tuftin, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge.

  Han legger til at den nye appen er en del av et større strategisk arbeid på tvers av Innovasjon Norges markeder for å oppnå en langsiktig og kontinuerlig produktutvikling blant internasjonale turoperatører.

  Last ned den nye appen