• EN
 • Logg inn
 • Vi tar pulsen på gründerne

  Hva kan du lære av andre gründere? Eller er det noe Innovasjon Norge kan gjøre bedre? Følg Gründerbloggen!
  Hva kan du lære av andre gründere? Eller er det noe Innovasjon Norge kan gjøre bedre? Følg Gründerbloggen!
  Aldri har det vært viktigere å ta pulsen på det norske gründermiljøet! Og aldri har det vært viktigere med kunnskaps- og erfaringsdeling.  Velkommen til Gründerpulsen, laget av og for gründere!

  Gründerpulsen er bloggen der innholdet er fra gründer, til gründer. Til entreprenører, intraprenører, startups og re-startups. Til investorer og regjeringsapparat. Direkte og ufiltrert, uten tidstyver.

  Innovasjon Norge ønsker med Gründerpulsen å skape en åpen og inkluderende arena for deling av operativ erfaring og kunnskap. Nå tilrettelegger vi denne bloggen som talerstol for gründere til å sette viktige temaer på den nasjonale agendaen. Vi vil ikke bare lytte, vi vil bruke en rekke av innspillene rett inn i vårt arbeid i Innovasjon Norge som igjen vil bli reflektert i forslag til norsk innovasjonspolitikk. Dette er muligheten for gründere som vil være med å utvikle økt satsning og kunnskap om gründerskap i landet vårt.

  Alle skribenter tilknyttet Gründerpulsen har blitt invitert gjennom åpne Twitter-invitasjoner. Innovasjon Norge vil ikke ha noen redaksjonell styring på innholdet. Vi kan invitere skribenter til å skrive om aktuelle temaer, men ingenting av det som publiseres på Gründerpulsen vil være «bestillingsverk», og ingen får betalt for å skrive her.

  Vi tar mål av oss å gjøre Gründerpulsen til landets mest relevante og slagkraftige gründerblogg – fordi vi trenger det! Vil du være med?