Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Akseleratorprogram i New York

  Innovasjon Norge
  Innovasjon Norge vil med stor glede annonsere at vi nå har etablert et akseleratorprogram i verdensklasse i New York. Programmet er et samarbeid med ERA, en av de beste og mest suksessrike akseleratorene i New York, og er ment for kvalifiserte norske oppstarts bedrifter med høyt potensial for suksess i det amerikanske markedet.

  /Global/Nyheter/20160229_135213_resized_1.640.jpg
  Foto: ERA
  De utvalgte bedriftene vil gjennomgå et intensivt 3-måneders program hos ERA i New York. Med ledende industrieksperter som mentorer, rådgivende tjenester og presentasjon for investorer på en Demo Day både i New York og Norge ved avslutningen av programmet.

  Det første programmet kjøres fra 20. juni til 9. september 2016, i New York, og finner sted i lokalene til ERA i Midtown Manhattan. Programmet kjøres to ganger om året, vinter og sommer, og vil ha plass til opp til 5 bedrifter per program.

  Programmet inneholder intense og verdifulle en-til-en sesjoner med industriledende eksperter, ulike workshops, presentasjoner og kontortjenester fra ERA partnere og sponsorer som Microsoft, Google, Amazon, IBM osv.

  Om ERA

  ..ERA er et tidligfase investeringsfond og teknologiakselerator basert i New York. Med over 100 investeringer siden 2011, så er ERA det ledende akseleratorprogrammet i New York med personlig mentorassistanse fra over 260 industriledende mentorer, 12 venture partnere og 35 industripartnere. ERAs portfolio firmaer har hentet inn mere enn 200 millioner dollar og er verdt mer enn 1 milliard dollar.

  Søknadsprosess

  Er du interessert i å søke på plass på akseleratorprogrammet, gå til: www.norwaynya.com

  Ønsker du mer informasjon, så send en email til: 
  Ola Forsstrom-Olsson
  Seniorrådgiver
  Innovasjon Norge New York 
  Email: olfor@innovationnorway.no