Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Bli med å kåre Norges beste kreative bedrift!

  Vi følger opp fjorårets suksess og arrangerer Creative Business Cup Norway den 8. juni på 657 Oslo. Her kan du bli med å kåre Norges beste kreative bedrift.  Vinneren går videre til den internasjonale finalen  i København. 

  Creative Business Cup Norway (CBC) er et initiativ som 657 Oslo, Crossing Lines og Innovasjon Norge har hentet fra Danmark. CBC er til for entreprenører og startups fra kreativ næring over hele verden, og konkurransen har eksistert siden 2010. Den årlige verdenskåringen foregår i København i november hvor over 400 investorer deltar. 

  - Norge har dyktige entreprenører som leverer kvalitet i verdensklasse. Etter suksessen i fjor da Norge kom på andre plass i verdensmesterskapet for kreative næringer, gleder vi oss til på ny å velge en knakende god bedrift som kan representere Norge, sier Margit Klingen Daams, initiativtaker til Creative Business Cup Norge og leder for kulturell og kreativ næring i Innovasjon Norge.

  Stjernespekket jury

  Den 8. juni skal de fem norske semifinalistene reduseres til tre finalister av en jury satt sammen av svært erfarne gründere fra selskaper som Kahoot, Bakken & Bæck, Superblaise og F5. Årets juryleder er Johan Brand fra Kahoot.

  I finalen vil juryen komme med tilbakemeldinger til finalistene, og publikum vil med sine stemmer være med på å påvirke hvem som vinner og dermed skal representere Norge i den internasjonale finalen i København.

  - Med så mange sterke aktører i finalen blir det en spennende konkurranse. Vi har tro på at den norske vinneren vil komme langt i den internasjonale konkurransen, sier Anniken Fjelberg som leder arbeidet med Creative Business Cup Norge og sitter i den internasjonale juryen i København for tredje året på rad.

  Kreativitet og markedspotensial

  Det blir pitching og innlegg fra scenen, minikonsert med Hanna von Bergen, god mat og drikke, og alle i publikum får være med på å stemme frem sin favoritt. Etter vinneren er kåret blir det fest.

  Premien for den som vinner den norske konkurransen er fri deltakelse i den internasjonale finalen i København i november 2016. Vinneren av den internasjonale konkurransen blir den entreprenøren som viser høyest grad av kreativitet, og som presenterer forretningskonseptet med størst markedspotensial.

  Vi gleder oss til å se deg den 8. juni!