• EN
 • Logg inn
 • Næringslivsdelegasjon til Iran: Informasjon og påmelding

  I forbindelse med fiskeriminister Per Sandberg besøk til Iran 27. september - 1. oktober, inviterer Innovasjon Norge, på oppdrag fra Nærings- og fiskeridepartementet (NFD), til deltakelse i en næringslivsdelegasjon for leverandørindustrien for akvakultur.

  Som første norske statsråd etter at sanksjonene ble opphevet reiser Sandberg til Iran og vil ha med seg en næringslivsdelegasjon innen sjømat, marin leverandørindustri og maritim sektor. Formålet med besøket er å bli bedre kjent med det iranske markedet og knytte verdifulle kontakter i landet. Statssekretær Ayhan deltar også i besøket.

  Innovasjon Norge jobber nå i samarbeid med blant andre Norges Sjømatråd og Nærings- og fiskeridepartementet, med å sette samme et interessant program for turen. 

  27. september:
  Avreise fra Norge og mottakelse i Teheran på kvelden.

  28. september:
  Et større seminar i Teheran, hvor akvakultur og prosessering vil være én av tre parallelle sesjoner. I tillegg er det lagt til rette for B2B møter (mer informasjon kommer). Sjømatmottagelse på kvelden.

  29. september:
  Mulighet for individuelle aktiviteter. Om det er interesse vil Innovasjon Norge vurdere å legge opp en studietur for de norske marine leverandørene: 29.-30. september eller

  30. september:
  Reise til forstaden Karaj hvor det blir omvisning på et foredlingsanlegg for fisk, samt et landbasert oppdrettsanlegg. Mulighet for hjemreise.

  1. oktober:
  Deltakelse på åpningen av en internasjonal fiskeri- og havbruksmesse før hjemreise til Norge på ettermiddagen. Her kan det være mulig å stille ut for de som ønsker det. Mer informasjon kommer.

  Kontakt oss for påmelding eller mer informasjon