Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Kåret til bransjens beste arbeidsgiver innen offentlig sektor

  Kristin Welle-Strand, kommunikasjonsdirektør i Innovasjon Norge, mottok prisen for årets arbeidsgiver innen offentlig sektor. Foto: Line Slotnes.
  Innovasjon Norge er kåret til årets arbeidsgiver for studenter innen kategorien offentlig sektor. Vi er i tillegg rangert til Norges topp fire drømmearbeidsgivere blant unge økonomistudenter. En spennende utvikling i årets ranking er at offentlige virksomheter totalt skårer høyere enn tidligere år i flere av kategoriene.

  - At kommende generasjon i arbeidslivet, studentene, velger vår arbeidsplass som Norges mest attraktive arbeidsplass innen offentlig sektor, det er rett og slett svært motiverende for alle oss som jobber i Innovasjon Norge. På vegne av oss alle, tusen takk, sier Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge.

  Innovasjon Norge har vært gjennom en stor omorganisering de siste årene, og er fortsatt i endring med å bygge det nye Innovasjon Norge. 

  - Dette er et arbeid som krever mye av våre ansatte. Derfor er en slik pris ekstra motiverende. Jeg tolker dette til at våre kollegers formidable innsats og hektiske dager virkelig er med på å skape ønsket utvikling, gode resultater og et godt omdømme, sier Yvonne Fosser, HR-direktør. - Et godt omdømme er selvsagt viktig med tanke på fremtidig rekruttering av dyktige og motiverte ansatte.

  Dette er første gang Innovasjon Norge er kåret til bransjens beste arbeidsplass innen offentlig sektor, mens vi har flere gode plasseringer og ligget i det øvre sjiktet i kåringen blant unge økonomer tidligere år.