Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Norges første Min side for gründere

  Teamet ved Innovasjon Norges gründersenter i Førde vil ta i mot alle søknader om Etablerertilskudd gjennom Min Side.Innovasjon Norge
  Denne uken gikk Innovasjon Norges nye digitale «Min side» live. Første tjeneste ut er et helt nytt søknadsløp for gründere som skal søke Etablerertilskudd for markedsavklaring. Tjenesten er del av Innovasjon Norges omfattende digitaliseringsprogram, og det første som er direkte synlig for selskapets kunder.

  - Dette vil forenkle dialogen med Innovasjon Norge radikalt når gründere søker om etablerertilskudd. Det har norske gründere etterlyst, sier næringsminister Monica Mæland (H) om satsingen.

  Løsningen laget sammen med gründerne

  Innovasjon Norge ønsker med dette å ligge i front i Norden. Selskapet har i prosessen invitert inn både ferske og erfarne gründere og fått deres umiddelbare tilbakemeldinger på prototyper. Etter hvert ble det invitert bredt til å teste og komme med innspill.

  - I stedet for selv å definere det vi trodde ville være den beste løsningen og utviklingen, har vi jobbet ut fra hypoteser som har blitt testet direkte på målgruppen under hele prosessen. Dette er et helt nødvendig grep for å holde fart i vår kontinuerlige prosess for å tilby bedre tjenester for våre målgrupper og kunder, sier administrerende direktør Anita Krohn Traaseth.

  En «game changer»

  Innovasjon Norge vil framover sentrere alle kundeorienterte digitale tjenester rundt plattformen Min Side.

  - Å endelig kunne lansere denne tjenesten på vår nye plattform er en «game changer», sier Rodin Lie, IT-direktør og ansvarlig for digitaliseringsarbeidet. - Nå har vi fundamentet på plass for å skape langt bedre kundetjenester. Samtidig gjør vi vår egen arbeidshverdag enklere og dermed bedre rustet til å være både tydelige og mer effektive i vår kundebehandling, sier han.

  Først ute i den nye plattformen er mulighet for å søke etablerertilskudd for markedsavklaring, og flere tjenester vil fases inn framover. En viktig del av arbeidet som gjøres parallelt er å strømlinjeforme prosessene som ligger bak tjenestene.

  - I dette tilfellet vil all saksbehandling gjennom portalen foregå ved Innovasjon Norges gründersenter i Førde. Her ligger også Gründertelefonen, og en drar dermed synergieffekter ut av å samlokalisere førstelinjetjeneste og saksbehandling for gründere, forteller Lie.

  Kontakt

  For mer informasjon, ta kontakt med:

  Frank Langva, leder for digitale medier i Innovasjon Norge,
  Telefon: 911 86 908
  Epost: frank.langva@innovasjonnorge.no 
  Twitter: @franklangva

  Min Side

  Planlegger du å søke Etablerertilskudd for markedsavklaring? Logg inn her!