Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Innovasjon Norge setter i gang ny internship-ordning for høsten 2017

  Per Slagbrand
  Internship-ordningen gir norske studenter mulighet til å jobbe en kortere periode ved våre kontorer i utlandet. Målsettingen med ordningen er å gi studentene innblikk i de muligheter og utfordringer norske virksomheter står ovenfor når de går internasjonalt. Internshipet har en varighet på fire måneder i perioden fra august/september til desember 2017.

  Innovasjon Norge søker etter masterstudenter (4. eller 5. års studerende) innenfor en bredde av fagområder. Studenten må ha en nysgjerrighet rundt innovasjon, og en engasjert tilnærming til å tilegne seg ny kunnskap. Vi ser etter studenter som har et genuint ønske om å lære mer om Innovasjon Norges virksomhet internasjonalt, og vår målsetting som er å realisere økt verdiskaping i norsk næringsliv. 

  - Vi ønsker at studentene skal sitte igjen med god kunnskap om Innovasjon Norges arbeid, og samtidig få relevant erfaring som de kan ta med seg inn i fremtidig arbeidskarriere, sier Astrid Aarøe, HR-rådgiver innen rekruttering i Innovasjon Norge.

  Dette er en ordning som Innovasjon Norge har videreført fra tidligere år, med den hensikt i å videreutvikle ordningen i årene som kommer. I løpet av internship-perioden får studentene mulighet til å jobbe ved Innovasjon Norges kontorer i enten San Francisco, New York, London, Hamburg, Cape Town/Nairobi, Singapore eller Seoul. Her vil de få innblikk i kontorets daglige gjøremål, og blir satt til å jobbe med spennende prosjekter. Studentene vil motta et månedlig stipend som er på nivå med satsene til UD's studentpraktikanter. I tillegg blir reisekostnader dekket av Innovasjon Norge.

  - Vi opplever svært positive tilbakemeldinger fra studentene som har vært en del av ordningen tidligere, og ser at den gir verdi både for Innovasjon Norge som organisasjon og studentene selv, sier Astrid Aarøe.

  For mer informasjon om internship-ordningen og de ulike kontorene du kan søke til, se oversikten over våre ledige stillinger.

  Oversikt over ledige stillinger