Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Gründerpioner til Emax 2020

  Sveitsiske Alexander Osterwalder er en verdenskjent forretningsteoretiker
  Sveitsiske Alexander Osterwalder er en verdenskjent forretningsteoretiker, forfatter, entreprenør, konsulent og fasilitator.

  Drømmer du om å starte noe eget og samtidig løse store samfunnsutfordringer? Er du mellom 18 og 25 år? Søk deg til årets Emax innen 1. juli! I år får du møte mannen bak moderne forretningsutvikling, Alexander Osterwalder 

  Deltakere fra Emax
  Her fra Emax 2019. I år blir arrangementet heldigitalt!Pavel Koubek, Icon Photography

  For niende året på rad arrangerer Innovasjon Norge Emax. Her vil du møte likesinnede og fagfolk samt lære mer om å starte og lede din egen bedrift. Arrangementet vil finne sted mellom 2.-6. august.  


  Personen bak grundermiljøets bransjestandard

  På årets Emax får du møte Alexander Osterwalder. Han regnes som en av verdens fremste innen entreprenørskap og innovasjon, også kjent som mannen bak «Business Model Canvas» - selve bransjestandarden for forretningsutvikling i gründermiljøet.

  Håkon Haugli, administrerende direktør åpnet Emax
  Blant administrerende direktørs første oppgaver var å åpne Emax 2019. Pavel Koubek, Icon Photography

  — Jeg hadde gleden av å åpne Emax i fjor. Emax er en viktig arena for å  stimulere til entreprenørskap hos unge. Norge trenger flere gode gründere som kan skape verdier og arbeidsplasser og bidra til å løse samfunnsutfordringer. Jeg håper og tror Alexander Osterwalder, som er verdenskjent for sitt arbeid med entreprenørskap, vil inspirere og bidra til at deltakerne sitter igjen med mye etter eventetsier administrerende direktør i Innovasjon Norge, Håkon Haugli.   

  Briljant fagperson

  Alexanders Business Model Canvas utgjør blant annet også byggeklossene i Innovasjon Norges søknadsmaler til bedrifter. Hans filosofi og metodikk brukes til forretningsutvikling verden rundt.

  — Alexander er en briljant fagperson. Gjennom sitt arbeid har han utfordret etablerte forretningsmodeller og oppmuntret oppstartbedrifter til hyppig eksperimentering og innovasjon, sier Jeanett Sandmo, tidligere deltaker på Emax i studietiden, og nå leder av gründeravdelingen i Innovasjon Norge.  

  På Emax skal Alexander lære deg som deltar hva som kreves av bedrifter for å overleve i dagens samfunn, om innovasjonskultur samt gi deg praktiske verktøy for å lykkes i fremtiden.