Seafood Processing Global

Informasjon

Brüssel BRUSSELS EXPO• 415 Summer Street, Brussels, Belgium Kontakt: Lin Li 24.04.2018 10.00.00 26.04.2018 18.00.00 Europe/Oslo Seafood Processing Global BRUSSELS EXPO• 415 Summer Street, Brussels, Belgium Lin Li lin.li@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Verdens største og viktigste sjømatmesse vil finne sted 24 - 26 April 2018.

Verdens største sjømatmesse

SPG vurderes nå å være den viktigste internasjonale utstyrsmessen innen produksjon, prosessering, kjøling/frysing, lagring, pakking og håndtering av sjømat.Det var ca. 28500besøkende, og ca. 1859 utstillere på  SEG og SPG 2017.

Innovasjon Norge har etter initiativ fra næringen etablert en felles norsk stand etter samme profil som bruk

Norsk fellesstand

Innovasjon Norge har tatt opsjon på et areal til norsk fellesstand på SPG 2018. Konseptet legger opp til enkeltstands hvor det blir lagt vekt på individuell firmaprofilering. Fellesmarkeringen binder sammen paviljongen for å oppnå synlighet i hallen. Fellesarealet omfatter et informasjonsområde samt et lounge-område med enkel servering til bruk for utstillere.

Hva vi kan tilby

Vanlig Stand

Vi vil antyde en pris pr kvm til ca. kr 6200 – 6800 avhengig av antall deltakere. I tillegg kommer kostnader for servering hvor vi vil videreutvikle konseptet. Kvadratmeterprisen vil bl.a. dekke:

  • Standleie
  • Oppbygging/nedrigging av firmastands og fellesområder
  • Fellesinformasjons- og PR- arbeid
  • Daglig renhold av standområdet
  • Frakt av felles gods
  • Administrasjon og prosjektledelse.

En stand vil bestå av vegger, teppe, spotlights, bord, stoler, strømtilkobling og en stikk-kontakt. Vi vil gjøre oppmerksom på at en individuell stand bør være minimum 9 kvm, men endelig størrelse kan diskuteres for den enkelte bedrift.

Små stands

For at klynger/kunnskapsbedrifter kan få profilere seg, kan vi tilby et området med posterstands/små stands. Størrelsen pr. firma vil være 2-3 kvm. Pris  kr.20.000- 25.000 pr. bedrift. Dette kan være en grei måte å delta på messen for første gang for å etablere et nettverk for så eventuelt å stille ut med individuell stand senere.


 

Regler for deltakelse på våre arrangementer: 

Innovasjon Norge har nulltoleranse mot diskriminering, trakassering og andre former for krenkende eller utilbørlig atferd. Dette gjelder også på våre arrangementer. Atferd i strid med disse grunnleggende prinsippene, vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsrettslig ansvar.

Innovasjon Norge vil være behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Du har rett til å kreve innsyn og retting i samsvar med personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28.