Bransjebearbeidelse - kom i kontakt med turoperatørene

Bransjebearbeidelse er viktig for internasjonalisering av norske reiselivsprodukter og en viktig salgskanal for norsk reiseliv.

Bransjebearbeidelse 2015 - bilde av pdfInnovasjon Norge streber etter å styrke Norge sin posisjon som en attraktiv destinasjon og samarbeidspartner for den internasjonale reiselivsbransjen. Gjennom en felles plattform og strategi for vår bransjebearbeidelse oppnår vi en sterk effekt på de lokale markedene.

13 markeder

Innovasjon Norge jobber målrettet mot potensielle kjøpere i 13 prioriterte markeder. Alle våre markeder tilbyr norske reiselivsbedrifter tilrettelagte, markedstilpassede og salgsutløsende B2B-aktiviteter.

I tillegg til aktivitetene som tilbys her, arbeider Innovasjon Norges lokale bransjeansvarlige med grunnleggende posisjonering, salg og merkevarebygging for hele Norge.

Les Internasjonal Bransjebearbeidelse-rapport 2015 (pdf)

I 2017 opprettholder vi fokuset på bransjebearbeidelse og skal arbeide for å:

  • Bidra til økt markedsforståelse og relevant produktutvikling
  • Være en kompetanseressurs for norsk reiselivsnæring
  • Matche riktig leverandør til riktig distributør


Ønsker du å selge dine produkter gjennom utenlandske turoperatører og reisebyråer i et eller flere markeder, bør du delta i våre bransjeaktiviteter.
Som deltaker har du en unik mulighet til å møte og bearbeide potensielle kjøpere i utlandet. Vi tilbyr aktiviteter som er tilpasset små, mellomstore og storbedriftskunder modne for en internasjonal vekst. Samarbeidet med Innovasjon Norge gir deg tilgang til internasjonal markedskunnskap og et bredt kontaktnett.