Tyskland

En fremdeles svakere krone kombinert med den tyske drømmen om Norden og Norge, utgjør en god kombinasjon. Når rammebetingelsene er riktige realiserer enda flere tyskere drømmen om norgesferie. Vi inviterer deg til å utnytte mulighetene i dette spennende volummarkedet.

Tallene så langt for 2016 samt signalene fra tysk reiselivsbransje og transportører, viser at den positive utviklingen i det tyske markedet vil fortsette ut året. Norge som reisemål tilbyr en etterspørsel i det tyske mot nærmarkeder som tilbyr noe eksotiske, spennende og nytt. Tyskere ønsker seg i mindre grad til varmere strøk om sommeren. I tillegg har markedet et stort sikkerhetsbehov, noe som turisten i større grad finner i Nord- og Sentraleuropa. 

Digitale kampanjer og et offensivt bransje og PR- arbeid

Våre kampanjer skal posisjonere Norge mot dette segmentet og stimulere til reiselyst ved å vise kombinasjonen av storslagen natur, et rikt kultur- og mat tilbud i tillegg til mange og spennende aktivitetsmuligheter gjennom hele året.

Det er mange som konkurrerer om det attraktive tyske markedet, som fremdeles er verdens største på internasjonale og utgående reiser. For å vinne frem i konkurransen skal vi satse på en bred markedsbearbeidelse med fokus på digitale kampanjer og et tett og målrettet samarbeid med den tyske bransjen, samtidig som vi skal fortsette å bearbeide det tyske medielandskapet gjennom et målrettet presse- og PR-arbeid.

Vi byr på svært mange og målrettede muligheter i et marked som utgjør både et volum- og vekstmarked.

Ønsker du å vite mer? Kontakt oss:

Markedssjef:     
Tina Fraune Tina.Fraune@innovationnorway.no

Prosjektleder kampanjer - bransjeansvarlig:  
Ulrike Katrin Peters Ulrike.Katrin.Peters@innovationnorway.no

Prosjektleder – kampanjer - kulturpilot:  
Ulrike Sommer Ulrike.Sommer@innovationnorway.no

Prosjektleder – kampanjer:
Jana Mennig Jana.Mennig@innovationnorway.no

Prosjektleder – presse:    
Hilke von Hoerschelmann Hilke.von.Hoerschelmann@innovationnorway.no

Konsulent:
Uwe Schween  Uwe.Schween@innovationnorway.no