Grønn varme i nord - Nordnorsk bioenergikonferanse

/globalassets/troms/bioenergikonferanse---foto-brynjar-jorgensen.jpg?width=1168
Foto: Brynjar Jørgensen, Fylkesmannen i Troms og Finnmark

Informasjon

Harstad Thon Hotel, Harstad Påmeldingsfrist: 20.10.2019 23.00 Kontakt: Odd Ståle Dalslåen 22.10.2019 10.00.00 22.10.2019 16.00.00 Europe/Oslo Grønn varme i nord - Nordnorsk bioenergikonferanse Thon Hotel, Harstad Odd Ståle Dalslåen odd.stale.dalslaen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Fylkesmannen i Nordland, Fylkesmannen i Troms og Finnmark og Innovasjon Norge inviterer til bioenergikonferanse. Konvertering til fornybar energi er et viktig bidrag i for å nå de målene Norge har forpliktet seg til. Bioenergi fra skog og landbruk er et bidrag til dette.

 

Hvordan få til større bruk av bioenergi i nord? Hva må til for å få utnyttet potensialet som ligge der, og hvordan utvikle robuste verdikjeder både for skogsflis og biogass?

Dette er noen av spørsmålene vi reiser på konferansen som samler bønder og skogeiere, næringsdrivende og forvaltning fra hele Nord-Norge.

Program

Øvrige kontaktpersoner:

  • Trude Hansen Hagen, Fylkesmannen i Troms og Finnmark,                  
    e-post: fmtrthh@fylkesmannen.no, telefon:776 42171
  • Gunnar Nygård, Fylkesmannen i Nordland,                                         
    e-post: fmnogny@fylkesmannen.no, telefon: 755 47881

     

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.