Gründerkafé - sjømatteknologi

/globalassets/kontorer-i-norge/troms/sjomatteknologi---magnus-reisersen-ii.jpg?width=1168
Foto: Magnus Reisersen

Informasjon

Tromsø Kystens Hus (5. etg.), Stortorget 1, Tromsø Påmeldingsfrist: 15.10.2019 23.00 Kontakt: Dag Ronald Fredheim Gratis 24.10.2019 10.00.00 24.10.2019 12.00.00 Europe/Oslo Gründerkafé - sjømatteknologi Kystens Hus (5. etg.), Stortorget 1, Tromsø Dag Ronald Fredheim dafre@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Vi inviterer til ny gründerkafe i Tromsø.

På våre gründerkaféer får du møte gründere som forteller sin historie. Her får du gode tips og lærer av andre hva som er smart - og hva som gikk feil.

Denne gangen får du møte Magnus Reiersen som nylig har startet Datafolk AS. Han er nyutdannet fra NTNU og er i fullt kjør i gründerløpet med å skape innovative dataløsninger for oppdrettsbransjen i Nord-Norge. Med utgangspunkt i kunstig intelligens benytter han sin kompetanse til å utvikle et system som skal kunne oppdage sykdom i merden. 

Magnus vil fortelle historien om hvordan de fikk idéen til å starte opp sin bedrift, og hvordan de har utviklet bedriften til hva den er i dag.

Arrangementet er i våre lokaler i Kystens Hus (Stortorget 1, 5. etg.) og det er gratis å delta. 

Klikk på «Skal» på arrangementet på Facebook hvis du har lyst å komme, så vi vet hvor mye kaffe/te vi skal ordne :-)

Vel møtt!

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.