XN 2019

/contentassets/f887570ca9fe427cadde2d81777c406c/xn2019-facebookbanner-1920x1080.jpg.png?width=1168

Informasjon

Tromsø Studenthuset Driv, Storgata 6, Tromsø Påmeldingsfrist: 20.10.2019 23.00 Kontakt: Andreas Andersen Sjøvoll Kr 500,- per deltaker (inkl. mva./lunsj). 22.10.2019 10.30.00 22.10.2019 16.00.00 Europe/Oslo XN 2019 Studenthuset Driv, Storgata 6, Tromsø Andreas Andersen Sjøvoll andreas.andersen.sjovoll@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Vi inviterer aktører innen kulturell og kreativ næring til konferanse med tema "Kreativ næring i fremtiden."

På gjestelisten har vi spennende og kreative aktører fra både vår region og fra resten av landet og verden. Konferansen viser et bredt spekter av det kreative feltet og vil vise frem prosjekter og trender med stor overføringsverdi.

Her er noen av våre gjester:

ELISE BY OLSEN er mest kjent utenfor Norge, som verdens yngste redaktør. Som 13-åring ble hun omtalt i The Guardian. Som 19-åring har hun lansert sitt andre internasjonale magasin, Wallet, som selveste sjefen i Vogue har bedt om å få tilsendt. Hun kurerer kunst og utstillinger og rådgir de største merkevaregigantene på Generasjon Z. Elise har opplevd mer på sine første 19 år enn svært mange av oss.

LISE OSVOLL fra Sortland, Amanda-prisvinnende filmregissør med en rekke kinofilmer og TV-serier for barn bak seg. Det siste året har Lise jobbet med norsk kysthistorie i boka om "Supertorsken - fisken som bygde Norge" som er hennes første barnebok. Lise har en tendens til å dra sin nordnorske identitet og tilhørighet inn i alt hun lager.

GEIR LUEDY (MADE MANAGMENT) har medvirket i ca. 120 plateproduksjoner som musiker, produsent eller komponist. Han startet Lydriket studio i 1998 og Your Favourite Music i 2003. Begge disse selskapene ble en del av MADE da Geir gikk inn i selskapet i 2012. Første artist Geir startet med som manager i MADE var AURORA. Han jobber nå også med dePresno, Sigrid og The Well.

ØYVIND NYBORG GREGERSEN (MATTIMA FILMS). Mattima Films er et produksjons selskap med base i Mo i Rana. De produserer og co-produserer full- og kortformatsdokumentarer, og fiksjonsfilmer. De jobber først og fremst med, men ikke eksklusivt, med kvinnelige filmskapere. MATTIMA FILMS er en aktør som utfordrer tradisjonelle sjangre og former.

 

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.