Spotlight Award på verdens største oljemesse

 BAMSE Graphics
BAMSE Graphics

I år vil intet mindre enn to av GCE Subsea sine SMB’er bli tildelt Spotlight on New Technology Awards under verdens største oljemesse, OTC i Houston, Texas i mai. De dyktige prisvinnerne er Techni AS og WiSub AS og begge mottar faktisk den eksklusive prisen for andre gang!

Det er ganske sensasjonelt at to små norske selskaper har prestert å vinne disse prisene to ganger hver, i meget sterk konkurranse med en rekke store internasjonale aktører fra hele verden. Mange av konkurrentene har gjerne egne FoU avdelinger med budsjetter som er mye større enn Techni og WiSub sine budsjetter totalt sett, tilsammen.

Både Techni og WiSub er eksempler på gode klyngebedrifter i den forstand at de hele tiden er opptatt av å bygge nettverk i og utenfor klyngen for å dele og lære. De har også begge deltatt på GCE Subsea sine forretningsutviklingsprogrammer. Techni deltok på Subsea Next Step programmet i 2012 og brukte nettopp den ideen som de senere har utviklet til å bli BAMSE-systemet som case for kurset. WiSub har deltatt både på Subsea Entrepreneur og Subsea First Step programmet. Begge har ellers vært aktive deltagere i klyngeaktivitetene og aktive brukere av virkemiddelapparatet.

Se link til selskapenes pressemeldinger vedrørende Spotlight on New Technology Award på GCE Subsea Member News her:

Techni: http://www.gcesubsea.no/article/17116/Spotlight_on_New_Technology_Award_to_Techni

WiSub: http://www.gcesubsea.no/article/17112/WiSub_Wins_Prestigious_International_Award