Hopp til innhold
Arena Pro

Norwegian Smart Care Cluster

NSCC er en nasjonal Arena Pro klynge med hovedkontor i Stavanger og avdelinger i Agder og Bergen/Vestland. Klyngen har over 170 medlemmer fra hele landet, hvorav 130 av disse er bedrifter.

Les mer om Norwegian Smart Care Cluster
Smart Care

Visjonen til klyngen er «Generating impact through Smart Care solutions», og formålet deres er «Vi bygger norsk helseindustri gjennom å fremme bærekraftige løsninger som gir et bedre liv for brukerne samt kostnadseffektive og kvalitetssikrede leveranser av helse og omsorgstjenester.»


Klyngen arbeider med flere delprosjekter for å nå sitt overordnede mål om å påvirke samfunnet gjennom smarte løsninger. Blant annet arbeider NSCC for å styrke bedriftene sin konkurransekraft gjennom et nasjonalt testsenter, som bærer navnet Norwegian Smart Care Lab. Klyngen hjelper bedriftene med internasjonalisering, skalering og kapital til vekstbedrifter, kobling til forskning og utvikling og ikke minst gjennom å bygge kompetanse og nettverk.

smartcare2.jpg

Her finner du klyngen:

Norwegian Smart Care Cluster NSCC er en nasjonal Arena Pro klynge med hovedkontor i Stavanger og avdelinger i Agder og Bergen/Vestland. Klyngen har over 170 medlemmer fra hele landet, hvorav 130 av disse er bedrifter.