Hopp til innhold
Modne klynger

NCE Media

Medieklyngen er anerkjent som et av verdens ledende miljø innenfor medieteknologi, og har med globalt ledende selskaper i spissen, markert seg med ledende produkter og løsninger, og store globale markedsandeler. 80 % av klyngens medlemmer leverer ny innovasjon til markedet hvert år.

NCE Media
Media City

NCE Media har spisskompetanse innenfor «Extended Reality», grafikk, kunstig intelligens, virtuelle studioer, robotikk og teknologi for IP-basert broadcast. Klyngen har rundt 100 medlemmer spredt over hele landet, derav ti FoU-institusjoner, og nyter godt av et stort nettverk med 213 internasjonale samarbeidspartnere innenfor både forskning og innovasjon. NCE Media har sitt hovedkvarter i Media City Bergen, og har også en egen avdeling i Stavanger.

Her finner du klyngen:

NCE Media Medieklyngen er anerkjent som et av verdens ledende miljø innenfor medieteknologi, og har med globalt ledende selskaper i spissen, markert seg med ledende produkter og løsninger, og store globale markedsandeler. 80 % av klyngens medlemmer leverer ny innovasjon til markedet hvert år.