Hopp til innhold

Bakevarer

 

Bakke gård - stand 18
Gårdsbakeri på Bakke gård på Simostranda. Ferske bakevarer, sigdalskling, Sara Bernard ,flatbrød, groviser,m.m, gele og syltetøy, spekemat.

Den sorte havre - stand 72 (Matmerk-teltet) og stand 73 (MENY-teltet)
Gryn og andre spennende produkter laget av svarthavre, et sunt norsk urkorn.

Godt og hjemmelaget - stand 13
Krinalefse og økologiske potetlefser bakt på forskjellige potetesorter. Lefsene er håndkjevlet - og det kjennes på smaken.

Heimebakst - stand 28
Tynne og tykke lefser, smurte og usmurte lefser, samt potetlefse fra Møre & Romsdal. Vi selger bl.a. Solemdalslefser og Buggelefser.

Klingeling - stand 33
Telemarkskling, flatbrød, usmurte mini-kling, rabarbradraum og urtekjeks av surdeig. Alt fra et lite håndverksbakeri.

Kjevla - stand 30
Tjukklefser og potetlefser. Varme oste- og bacongratinerte nanbrød med smakfull topping.

Lykkemat - stand 72 (Matmerk-teltet)
Økologisk håndbakt granola med urkorn. Prøv den sammen med økologisk yoghurt eller tjukkmelk fra Rørosmeieriet, ha den som topping på desserter, eller rett og slett nyt den som den er rett fra posen.

Mosbøen gård - stand 72 (Matmerk-teltet)
På Mosbøen gård lages det meste for hånd, fra deig til steking på takke. Dette er en kunst som krever trening, godt håndlag og gode råvarer! Melet som brukes er av høyeste kvalitet og kommer selvsagt fra norske møller.

Nordic Bakery & Pastry Cup 2019 - stand 53
Her kåres nordens beste bakst og dessert. Temaet for årets konkurranse er ”Kunst”, noe som byr på muligheter for mange spennende utforminger og kreasjoner.

Røra bakeri - stand 72 (Matmerk-teltet)
Røra Bakeri er et lite produksjonsbakeri med tilholdssted i Inderøy kommune. Her produserer de skjenning og flatbrød av beste kvalitet.

Rørosbaker'n - stand 72 (Matmerk-teltet)
Rørosbaker’n produserer et utvalg kvalitetsprodukter med utgangspunkt i gamle, tradisjonelle oppskrifter som ble brukt i Røros-området for over 100 år siden. Hovedproduktet er knasende sprøtt Røros Flatbrød, men de produserer i tillegg en rekke andre velsmakende produkter.

Sand gård - stand 22
Et bredt utvalg av bakevarer bakt på gode norske råvarer.

Sigdal bakeri - stand 73 (MENY-teltet)
Knekkebrød fra det lokale knekkebrødbakeriet i Prestfoss med nasjonal og internasjonal suksess.

United Bakeries - stand 73 (MENY-teltet)
Håndverksbrød bakt av en lidenskapelig gjeng bakere! De håndformede brødene kjennetegnes av lang liggetid, de beste råvarene, langsom gjæring og baking i steinovn.