Hopp til innhold

Kjøtt

 

A.Idsøe - stand 73 (MENY-teltet)
Pinnekjøtt og spekevarer, samt kvalitetspølsene til serien Jacobs Utvalgte med mer. Av det beste råstoffet og med 80-90% kjøttandel er dette skikkelige gourmetpølser.

Anne Knutsdotter - Naturgris fra Valdres - stand 23
Fantastisk kjøtt fra dyr som har det bra, og får leve så naturlig som mulig.

Aron mat - stand 72 (Matmerk-teltet) og stand 73 (MENY-teltet)
Tradisjonsrike kjøttprodukter som lammerull og fenalår, produsert på den gode gamle måten på Kvaløya i Troms.

Ask Gård - stand 72 (Matmerk-teltet) og stand 73 (MENY-teltet)
Økologiske spekepølser laget på italiensk håndverk. På ASK gård er råvare, håndverk og dyrevelferd i fokus.

Bagn pølsemakeri - stand 72 (Mamerk-teltet)
Spekepølser produsert etter gammel tradisjon fra Valdresregionen.

Brattlia økogård - stand 21
Gamle mattradisjoner og økologiske spekepølser! På Brattlia Økogård er det melkeku, sau og skogsgris. Produktene er badsturøyket på namdalsk vis.

Gilde - stand 88
Spekede spesialiteter av norske råvarer fra den norske bonden

Gran søndre - stand 34
Småskalaprodusent med eget gårdsbakeri og kafe i Sande. Vi produserer syltetøy, sylta grønnsaker, hamburger og pølser på eget gårdskjøkken.

Gransjøberget - stand 72 (Mamerk-teltet)
Kjøttpølser og pålegg, karbonader og andre produkter av elg fra Elverum. Alt uten kunstige tilsetninger.

Grøstad - stand 73 (MENY-teltet)
Kjøttprodukter fra lykkelige griser som får leve ut sine naturlige instinkter. Her er det lov å rulle seg i gjørma, grave snuten ned i jorden eller ta seg en tur i skogen.

Galloway økokjøtt - stand 8
Økologisk grasfora oksekjøtt av rasen Belted Galloway. Her finner du indrefilet, ytrefilet,  entrecote,  mørbrad, bein, innmat, kvernet kjøtt og hamburger.

Haugen gardsmat - stand 36
Stort utval av kjøtprodukter, blant anna sognalapskaus, spekeskinke, vilt og lam. Haugen Gardsmat er opptekne av at dei naturgjevne forholda i den spektakulære naturen er med å danne grunnlaget for matkulturen vår

Heidal landbruksprodukter - stand 20
Bredt utvalg av kjøttprodukter og spekemat som er modnet i eget stabbur etter gamle tradisjoner. Hos Heidal landbruksprodukter står dyrevelferd og kjøttkvalitet i semtrum.

Kystvilt - stand 6
Hjort og annet viltkjøtt fra Ytre Sunnfjord i Sogn og Fjordane.  Hele distriktet rundt gården er uvanlig rikt på vill hjort.

Løiten hjorteoppdrett - stand 15
Løiten hjorteoppdrett har oppdrett av hjort, eget slakteri og foredler alt hjortekjøtt selv.

Prima Jæren - stand 73 (MENY-teltet)
Kvalitetsprodukter av svin og lam med kvalitetsstempelet Jæren Smak. Det er viktig at dyrene har et godt liv, sier bøndene selv. Det er slik de blir til godt kjøtt.

Rein - helten på vidda - stand 63
Kjøtt og småretter av rein - det beste kjøttet Norge kan by på. Her vil du bli overrasket av dyktige kokker og produsenter.

Reinhartsen - stand 72 (Mamerk-teltet)
Reinhartsen ble etablert på Flekkerøya i 1931 og siden det har de produsert sjømat, vilt og spesialiteter av høy kvalitet. De har opp gjennom tidene mottatt en rekke utmerkelser for sin kvalitet og evne til innovasjon.

Skodi Rein - stand 72 (Mamerk-teltet)
Skodi Rein foredler det mest eksklusive reinkjøtt som finnes på markedet, etter gamle metoder og kunnskap som har gått i arv i generasjoner. Alt som foregår i prosessen frem til ferdig produkt skjer på naturlig, økologisk og tradisjonell måte.

Snadder - stand 87
Spekemat av rein, elg og hval, fenalår, flatbrød, hestebiff og andre kjøttprodukter.

Sæterstad - stand 73 (MENY-teltet)
Ost, spekemat, rakfisk og andre delikatesser fra en økologisk gård i Hattfjelldal.

Sølvane gard - stand 9
Kjekjøt, geitekjøtt og lammekjøtt. Her finner du ferske varer, spekemat og skinn.

Tind - stand 73 (MENY-teltet) og stand 72 (Matmerk-teltet)
Ny og spennende spekemat fra vakre Stranda, basert på lokal kunnskap og mattradisjon.

Toma mat - stand 73 (MENY-teltet)
Tørrsaltet bacon, og spennende gourmetpålegg til serien Jacobs Utvalgte. Ekte håndverk fra Raglamyr, sør-øst for Haugesund.

Vossakjøt - stand 73 (MENY-teltet)
Smakfulle spesialiteter basert på de rike mattradisjonene fra Voss og Vestlandet. Vossakjøt er smaken av førsteklasses råvarer og lokale foredlingstradisjoner.