Hopp til innhold

Sauser og tilbehør

 

Arctic Mustard/Saltenlaks - stand 81
Lokalprodusert sennep fra Breiarn i Nordland og fisk fra Saltenlaks.

Arons - stand 56
Egenproduserte kniver i samarbeid med norsk kokkeelite og importerte kniver av høy kvalitet.

Aukrust gard og urteri - stand 4
Landets største utval av økologisk te og krydder, frå tørraste klima i Nord-Europa i Lom! Ein del ferskt frå åker og drivhus.

Drit forbanna - stand 68
Drit forbanna selger kortreist gløgg, spritzer og bbq sauser. Kjempegod pesto, eddik og chiliolje.

Havsmak - stand 37
Tang og tare, syltetøy, geleer og fiskeprodukter fra Smøla.

Honningcentralen - stand 58
Et bredt utvalg av honning fra birøktere over hele landet.

Linnea Finnskogen - stand 25
Siruper av bær og ville vekster til desserter og matlaging, samt norsk havsalt med div. smaker.

Mat fra Norge/HEMKOK - stand 79
Mat fra Norge er Norges mest leste matmagasin med fokus på lokal produksjon, kortreiste råvarer, unge kokker og gamle legender på kjøkkenet.
HEMKOK produserer totensalsa - en helt fersk tomatsalsa uten tilsetningsstoffer, med masse løk fra Toten-jordene.

Midsummer hot sauce - stand 73 (MENY-teltet)
Kanskje Norges beste hotsauce, laget på usprøyta chili fra Jæren.

North Sea Salt Works - stand 72 (Matmerk-teltet)
North Sea Salt Works produserer salt av rent, friskt og mineralrikt sjøvann. Familiebedriften holder til på øya Gossen i Møre og Romsdal, og saltet utvinnes fra rent sjøvann utenfor den lille saltfabrikken.

Soppgleder - stand 32
Produkter fra skogen: Soppsoya, tørket sopp, steinsoppsalt og granskuddpesto.

The Northern Company - stand 7
Tang fra området omkring polarsirkelen.

Wild Fire Foods - stand 59
Håndlagde kvalitetsprodukter; sauser, marinader, krydder og en ny serie salatdressinger.