Hopp til innhold

Sjømat

 

Ankeret mat - stand 27
Håndverkmessig fremstillt påleggssild og sildeprodukter, produsert på den vesle øya Kråkvåg, ytterst i havgapet på Trøndelagskysten.

Arctic Mustard // Saltenlaks - stand 81
Lokalprodusert sennep fra Breiarn i Nordland og fisk fra Saltenlaks.

Dybvik - stand 72 (Matmerk-teltet) og stand 73 (MENY-teltet)
Klippfisk fra en tredjegenerasjons familiebedift, med smak, kvalitet og kunden i fokus. Klippfiskmagi!

Garnviks røkeri - stand 73 (MENY-teltet)
Produkter som er gode på smak, produsert med med ekte røyk, ekte råvarer, utsøkt smak og ekte lidenskap. 

Hitramat - stand 73 (MENY-teltet)
Taskekrabbe av ytterste kvalitet, fanget, produsert og videreforedlet på Hitra.

Klippfisk av skrei - stand 26
Klippfisk av skrei, produsert av fersk råvare fisket i Lofoten, saltet på Røst, tørket og lagret på Nordmøre.

Leiren laks - stand 19
Villaks, ørret og laks som er gravet eller røykt. Fikk andreplass under Norgesmesterskap i kategorien "røkt og gravet laks & ørret" i sommer.

Norske reker - stand 83
Ferske, kokte skallreker fra Norge.

Juviksild - stand 69
Søte og spiseklare sildeprodukter fra Juvika på Romsdalskysten.

Mær - Lerøy - stand 73 (MENY-teltet)
Røykt og gravet laks av høy kvalitet. Det er lagt stor vekt på sporbarhet i alle ledd fra egg til bord. Det blir brukt råvarer av høyeste kvalitet som sammen med einer, bøkespon, havsalt og sukker gir et gourmetprodukt.

Mikals laks - stand 72 (Matmerk-teltet)
Røykt og gravet laks av høy kvalitet. Det er lagt stor vekt på sporbarhet i alle ledd fra egg til bord. Det blir brukt råvarer av høyeste kvalitet som sammen med einer, bøkespon, havsalt og sukker gir et gourmetprodukt.

Myklebust Hvalprodukter - stand 78 og stand 72 (Matmerk-teltet)
Hvalkjøtt og produkter av hvalkjøtt.

Primar - stand 73 (MENY-teltet)
Fersk, ferdig bacalao. Primar er en liten familiedrevet matbedrift. Bacalaoen er basert på farmors oppskrift som hun fikk av den spanske konsulen i Ålesund, hvor hun hadde huspost fra 1918 til 1920.

REAL Lofoten - stand 85
Innovative tørrfiskprodukt fra Lofoten.

Reinhartsen - stand 72 (Matmerk-teltet)
Sjømat, vilt og spesialiteter av høy kvalitet. Reinhartsen har mottatt en rekke utmerkelser for sin kvalitet og evne til innovasjon.

Salma / Salmon Brands - stand 72 (Matmerk-teltet)
SALMA - et ledende norsk sjømatkonsept.

Sigerfjord fisk - stand 72 (Matmerk-teltet)
Sigerfjord Fisk er Norges største leverandør av ishavsrøye. Vassdragene i Vesterålen, med dype kalde vann og korte elveløp til sjøen, er særlig godt egnet for ishavsrøye. Fisken har et livsløp både i ferskvann og saltvann.

Sjømatkompaniet - stand 80
Lokalprodusert fisk og sjømat fra Ålesund. Her finner du klippfisk, tørrfisk og røkt og varmrøkt laks av høy kvalitet.

Smia - stand 2
Flere sorter fiskekaker, ball og bacalao mm. Produktene er av høy kvalitet, og 100% hjemmelaget.

Sæterstad - stand 73 (MENY-teltet)
Ost, spekemat, rakfisk og andre delikatesser fra en økologisk gård i Hattfjelldal.

Tørrfisk fra Lofoten - stand 72 (Matmerk-teltet)
Villfanget skrei fra havet rett utenfor Lofoten. Tørket og modnet på naturlig vis, akkurat som vikingene gjorde for 1000 år siden.

Troll salmon - stand 72 (Matmerk-teltet)
Troll Salmon er en ledende foredlingsbedrift for laks og ørret. Produksjonen deres er forankret i norsk tradisjon. Med moderne teknologi og godt håndverk, sikrer Troll Salmon god kvalitet på maten.