Vil du ha de siste nyhetene fra Innovasjon Norge?
 • EN
 • Logg inn
 • Muligheter for e-handel med norsk mat og drikke i Europa

   Getty Images
  Getty Images

  Veksten i e-handel innenfor flere sektorer har økt i en rekke land i takt med endringene i forbrukervaner som følge av koronapandemien og nedstengningene den har gitt. Her åpner det seg muligheter for norske bedrifter, også når det gjelder mat og drikke. Det blir temaet på et eget webinar onsdag 2. desember.

  E-handel tar en stadig større andel når det gjelder kjøp og salg, inkludert produkter i mat- og drikkekategoriene. I EU-området ble det netthandlet for 636 milliarder euro i 2019, en økning på 14 prosent fra året før. For 2020 er veksten anslått til å bli nær 13 prosent.

  Innovasjon Norges kontorer i Spania, Italia, Frankrike og Tyskland har nylig undersøkt og kartlagt ulike markedsforhold og aktuelle forretningsmuligheter for e-handel med norske mat- og drikkevareprodukter i de fire respektive markedene. Kartleggingen har spesielt sett på mulighetene for e-handel innenfor områdene sjømat og tang, landbruksprodukter (lam og spekemat spesielt) og drikkeprodukter.

  Hovedfunnene i undersøkelsen blir presentert på et eget webinar onsdag 2.desember kl. 14:00 – 15.30. Målgruppen er norske produsenter innen sjømat og landbruk som tenker at e-handel i et av de fire landene kan være av interesse. Webinaret blir presentert og ledet av Emanuela Teani, som er markedsrådgiver ved Innovasjon Norges kontor i Milano. Våre markedsspesialister vil gi en kort presentasjon av sitt marked og hvilke produkter som kan være av interesse. I tillegg vil eksportsenteret delta med generell informasjon om hvordan dette vil fungere i praksis.

  Webinaret vil foregå på engelsk.

  Digital

  Nasjonalt

  Gratis

  01 des 2020

  Kontakt: Nadja Hartikkala

  Beklager, det er ikke lenger mulig å melde seg på.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.