• EN
 • Logg inn
 • Det europeiske lademarkedet

  Jobber bedriften din med løsninger innenfor EV, smart charging eller Vehicle-to-grid? Virker det europeiske markedet som en spennende mulighet for fremtidig investering? Bli med på årets markedsoppdateringer fra Europas største lademarkeder for å lære mer om dagens status og fremtidsutsikter.
   Ståle Frydenlund
  Ståle Frydenlund

  Har din bedrift vekstambisjoner i utlandet? Hvordan går man fra det norske markedet til de største markedene i Europa? Dekker forretningsidéen til din bedrift et behov som også finnes i utlandet? Dersom svaret er JA, anbefaler vi at du blir med på dette webinaret som gir deg en introduksjon og statusoppdatering til lademarkedene i Frankrike, Tyskland, Italia og Spania.

  Oppdatering, markedsinnsikt og tematikk

  De ulike markedene i Frankrike, Tyskland, Italia og Spania har ulike krav, subsidieordninger og aktører, bare for å nevne noen av forskjellene som finnes i de største europeisk markedene. Hva burde fokusområdet til en norsk bedrift være? Hvilke nyanser burde man være klar over? Hvor burde man investere ressurser? Hvilke lover og regler er nyttig å vite om? Dette er kun noen av temaene vi dekker i dette webinaret.

  Hvordan kan Innovasjon Norge hjelpe din bedrift?

  Innovasjon Norge har en langvarig tilstedeværelse og engasjement i de europeiske markedene. Innovasjon Norge støtter norsk handel og samarbeid, og norsk eksportsatsing gjennom kapital, nettverk og rådgivningstjenester til norske bedrifter, herunder markedsundersøkelser, delegasjoner på nasjonale arrangementer og støtte til grupper eller enkeltbedrifter.

  Som et komplementært tilbud til alle norske bedrifter så har vi samtidig produsert en serie med markedsintroduksjoner som gir god innsikt til hvert marked i Europa. Dette er kurs som vi anbefaler bedrifter å ta FØR man velger et marked i utlandet. Kursene ligger i vårt kompetansesenter og dekker alle markedene som blir nevnt i dette webinaret.

  Du kan også finne mer informasjon på våre hjemmesider. Prat med en av våre seniorrådgivere og utnytt kompetansen som finnes blant våre kontorer i utlandet. Det er også interessant å lese mer om markedsmulighetene i utlandet i vårt artikkel-bibliotek hvor samtlige sektorer blir dekket.

  Webinaret har ingen deltakeravgift, og holdes på engelsk. Dersom du har spørsmål angående webinaret anbefaler vi at du tar kontakt med oss.

  Velkommen!

  Online

  Tid:

  Sted:Online

  Frist:29 nov 2021

  Kontakt:Marco Hjorth

  Påmeldingen er stengt

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.