Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Eksportkonferansen 2023

  Eksportkonferansen er et årlig arrangement for norsk, eksportrettet næringsliv. Arrangementet belyser dagsaktuelle tema og problemstillinger for norske eksportbedrifter, med hensikt å inspirere enda flere virksomheter til å satse på eksport og internasjonalisering.

  Dame som speider mot en storby
  Getty Images

  Eksportkonferansen er et årlig arrangement i regi av Eksfin og Innovasjon Norge. Konferansen for 2023 blir tirsdag 14. mars, vi kommer tilbake med program og muligheter for påmelding.

  Samarbeidspartnere

  Det Norske Teateret

  Tid:

  Sted:Oslo

  Frist:14 mar 2023

  Kontakt:Ann Elin Hattrem

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.