Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Energi i det grønne skiftet - Næringskonferanse Arctic Race of Norway

  Næringslivet jobber hver eneste dag for å omstille seg for å bli enda mer bærekraftig. På konferansen vil vi vise frem de gode eksemplene og ta diskusjonen om hvordan Norge kan være i førersetet her.

  Filip Olsen Air Photo

  Det vil bli spennende innledere fra regjering, energibransjen, industri-og investormiljø, matbransjen og ikke minst fra sports- og kulturinstitusjoner. Pris for lunsj og deltakelse på konferansen blir kr. 950. Vil du være med på middag på kvelden koster den kr. 1000 i tillegg.

  Konferansen arrangeres av Nordland Fylke og Innovasjon Norge Nordland i samarbeid med Rana Utvikling, Equinor og Kunnskapsparken Helgeland.

  Meyergården hotell

  Tid:

  Sted:Fridtjof Nansens gate 24-28, Mo i Rana

  Frist:08 aug 2022

  Kontakt:Elin Rønning

  Påmelding er stengt.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.