Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Fra idé til marked

  Innovasjon Norge jobber for å få flere vekstbedrifter med nye forretningsidéer i Norge. Velkommen til webinar om våre finansielle tjenester for oppstartsbedrifter.

   Getty Images
  Getty Images

  Hvordan gå fra idé til en lønnsom bedrift? Har din gründerbedrift vekstambisjoner? Representerer forretningsidéen noe som er vesentlig nytt i markedet?

  Arrangementet er gratis og det vil være mulighet for å stille spørsmål underveis. Lenke til webinaret sendes ut i forkant.

  Nyttig informasjon på våre hjemmesider
  Hvordan lykkes du med din idè og om hvordan du kan lage en forretningsmodell.
  Du kan lese mer om vår finansiering til oppstartsbedrifter. Er du usikker på om du oppfyller våre krav til nyhetsverdi og vekstpotensial? Se våre kriterier for støtte, og oversikt over virksomheter som ikke kvalifiserer til støtte her.

  Online

  Tid:

  Sted:Online

  Frist:18 aug 2022

  Kontakt:Vekst- og Gründersenteret

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.