• EN
 • Logg inn
 • Fra idé til marked

  Er du gründer og lurer på hvordan du skal utvikle en lønnsom bedrift? Har du ambisjoner om vekst? På kurset Fra idé til marked får du tips til hvordan du kan ta idéen din ett steg videre.
   Getty Images
  Getty Images

  Hvem bør melde seg på?
  Dersom du har en idé som du mener har nyhetsverdi og potensiale for vekst, bør du melde deg på kurset.

  Korte, individuelle møter (speeddate - 15 minutter)

  Alle som vil kan få et 15 minutters møte med en av rådgiverne i Innovasjon Norge like etter kurset (dvs. etter kl 11.00). Vi anbefaler at du forbereder deg på å presentere idéen/prosjektet på maks 5 minutter, slik at vi får bedre tid til samtale etterpå. Hvis du svarer på disse spørsmålene i presentasjonen så er sjansene større for at vi får en god samtale:

  • Hvem er kundene/markedet?
  • Hvilke problemer/behov tenker du løse?
  • Hva har du tenkt å utvikle? (produkt/tjeneste/annet)
  • Hvem er du og ditt team, og hvorfor skal akkurat dere gjøre dette?
  • Hva opplever du som den største utfordringen der du står nå?

  Eurekabygget

  Tid:

  Sted:Sørlandet Kunnskapshavn Kystveien 2 Arendal

  Frist:07 des 2021

  Kontakt:Hugo Loftesnes Pettersen

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.