Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Fra vest til west! Eksport fra Norge til Americas

  Hvordan skal vi sammen lykkes med eksport og skalering? Møt våre eksperter fra Vestland og Nord- og Sør Amerika i Bergen!

  Databilde av Nord- og Sør-Amerika
  Getty Images

  FOR HVEM
  På Vestlandet har vi dyktige aktører som er langt fremme innenfor havnæringene - fra grønn skipsfart til havvind, innenfor lagring, ammoniakk/hydrogenløsninger med mer. Mange av bedriftene er, eller skal, satse internasjonalt for å vokse. Her kan både klyngene og Innovasjon Norge bidra.

  HVORFOR BØR DU DELTA

  Canada er inspirert av Norges grønne fergesatsing, i Brasil har den nye regjeringen store ambisjoner - mens Bidens Inflation Reduction Act (IRA) innebærer enorme investeringer i USA i årene som kommer.

  Hva betyr dette for næringen på Vestlandet - og ditt selskap?

  På dette arrangementet får du møte Innovasjon Norges ansatte fra kontorene i Nord- og Sør Amerika, selskapene Odfjell Oceanwind og Anderaa samt klyngene GCE Ocean Technology og Maritime Cleantech. De vil diskutere markedsmuligheter og ambisjoner, og hvordan vi kan jobbe sammen for å lykkes; fra Vest til West.

  Begrenset antall plasser, påmelding stenger når det er fullt, senest 10 februar.

  KONTAKTPERSON
  Grethe Bergsland, regiondirektør, Innovasjon Norge, Vestland
  Epost: grethe.bergsland@innovasjonnorge.no

  Arrangører

  Media City Bergen

  Tid:

  Sted:Bergen

  Frist:10 feb 2023

  Kontakt:Grethe Bergsland

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.