Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Frokostseminar. Hvordan lykkes vi med å øke norsk eksport?

  NHO og Innovasjon Norge inviterer til frokostseminar med dialog om hvordan vi skal samarbeide om å øke fastlandseksporten med 50% innen 2030?

   Getty Images
  Getty Images

  Norsk eksportvekst har vært nær null siden 2008 og er lavest andel av BNP i Vest-Europa. Norske bedrifter deltar i et globalt grønt kappløp. Vi trenger et taktskifte med tyngre satsing på forskning, innovasjon og eksportrettede virkemidler.

  Det er behov for bedrifter som eksporterer, konkurrerer og samarbeider internasjonalt. Vi inviterer næringen, politikere og virkemiddelapparatet til en frisk dialog om hva som skal til for at norske bedrifter skal lykkes internasjonalt.

  HVORDAN SKAL VI LYKKES?
  Møt Ole Erik Almlid, administrerende direktør i NHO, Anniken Fægri Damm-Larsen, direktør Innovasjon Norge Vestfold og Telemark, sammen med bedrifter og politikere. Sammen skal de diskutere og løfte utfordringer og muligheter knyttet til mulighetene for å øke norsk eksport.
  Samfunnsredaktør i E24 Torbjørn Røe Isaksen leder dialogsamtale. En av dem som kommer til frokostseminaret er Alexander Karlsen, som har vært CFO i Vistin Pharma siden mars 2020.

  Arrangører

  • INNOVASJON NORGE
  • NÆRINGSLIVETS HOVEDORGANISASJON

  Porsgrunn Arena

  Tid:

  Sted:Porsgrunn

  Frist:31 mai 2022

  Kontakt:Irene Siljan

  Vilkår for våre arrangementer:

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.