Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • From startup to scaleup

  Deling av erfaringer som er opparbeidet og mønstre som er identifisert etter å ha jobbet med hundrevis av oppstartselskaper som gjør seg klare til skalering.

  TODD QUACKENBUSH

  Velkommen til et uformelt lunch-seminar i våre lokaler i MCB hvor du vil få en OPPdatering om våre tjenester, og påfyll av kompetanse om internasjonal skalering i praksis - fra vår ekspert; Ola Forsstrom-Olsson v/Innovasjon Norges kontor i New York.

  Dette er en del av InnovasjonsukenOPP

  Media City

  Tid:

  Sted:Lars Hilles gate 30 Bergen

  Frist:19 sep 2022

  Kontakt:Ola Forsstrom-Olsson

  Påmeldingen er stengt

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.