Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Hvordan bli en suksessrik eksportbedrift?

  Eksportseminar med mulighet for speed-date med Innovasjon Norge og Eksfin. Bli inspirert av bedrifter som har lykkes med eksport og finn ut hvordan du kan gjøre det samme

   Getty Images
  Getty Images

  Både innen karbonfangst og andre områder av omstillingen til grønn industri vokser det frem store eksportmuligheter for norsk næring.
  Å bli en del av eksportnæringer i vekst krever omstillingsevne, innovasjon, målrettet arbeid, kunnskap og kapital.

  Innovasjon Norge og Eksfin støtter på flere måter norske bedrifter med eksportpotensiale, og har invitert bedrifter som har lykkes til å dele sine erfaringer på godt og vondt. I tillegg til inspirasjon fra disse vil det bli mulighet for din bedrift til å booke korte møter med Innovasjon Norge og/eller Eksfin for en prat om hvordan din bedrift kan få bistand til å lykkes internasjonalt.

  Arrangører

  • EKSPORTFINANSIERING NORGE
  • INNOVASJON NORGE

  Porsgrunn Arena

  Tid:

  Sted:Porsgrunn

  Frist:01 jun 2022

  Kontakt:Irene Siljan

  Vilkår for våre arrangementer:

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.