Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Informasjonsmøte Global Growth Offshore Wind Japan

  Japan planlegger å bygge ut opptil 45 GW havvind innen 2040. Landets høye ambisjoner gir store muligheter for norsk havvindindustri. I Global Growth Offshore Wind Japan vil vi samle en gruppe bedrifter for arbeid med og i markedet. Bli med på informasjonsmøtet for å høre mer om programmet og mulighetene.

   Getty Images
  Getty Images

  Innovasjon Norge, Norwegian Offshore Wind og Norwegian Energy Partners starter i september markedsprogrammet Global Growth Offshore Wind Japan. Hensikten med programmet er å posisjonere norske bedrifter for eksport til markedet gjennom langsiktig relasjonsbygging og partnerskap med japanske aktører.

  Mer programmet og hvem som bør delta

  Hvem bør melde seg på:
  Vi ønsker velkommen alle som er interessert i deltakelse på Global Growth Offshore Wind Japan – enten du allerede har meldt interesse, eller vurderer om programmet er noe for deg.

  Agenda:
  Kort introduksjon til mulighetene
  Gjennomgang av programmet
  Spørsmål

  Merk at informasjonsmøtet vil være på engelsk.

  Samarbeidspartnere

  • NORWEGIAN ENERGY PARTNERS
  • Norwegian Offshore Wind Cluster

  Online

  Tid:

  Sted:Online

  Frist:23 aug 2022

  Kontakt:Yoji Ishihara

  Påmeldingen er stengt

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.