Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Lunsjseminar på Nor-Fishing 2022

  I samarbeid med Eksfin inviterer Innovasjon Norge til seminar. Med økende etterspørsel etter lån og garantier til sjømatnæringen ønsker vi å dele innsikt og erfaringer om det offentlige finansieringstilbudet.

   Getty Images
  Getty Images

  Vi inviterer vi til seminar på Nor-Fishing i Trondheim i samarbeid med Eksportfinansiering Norge (Eksfin). Messen er en av fiskerinæringens viktigste møteplasser. Her kan du høre om hva vi og Eksfin kan bistå norsk fiskerinæring med. Du får også spennende bedriftspresentasjoner fra Tau Tech og ENTEC Group AS der de forteller om sine erfaringer med det offentlige finansieringstilbudet.

  Direktør ved vårt regionkontor i Trøndelag, Vigdis Harsvik, skal snakke om vekst og eksport i norsk sjømatnæring og tjenester fra Innovasjon Norge.

  Seminaret er gratis og holdes i møterom K-316. Det vil bli servert enkel lunsj.

  Program
  Velkommen og introduksjon

  Vekst og eksport i norsk sjømatnæring
  v/ Vigdis Harsvik, Innovasjon Norge

  Finansiering og garantiløsninger til støtte for fiskerinæringa
  v/ Marie Sørli, Eksfin

  Erfaringsdeling: Hvordan har vi benyttet det offentlige finansieringstilbudet
  Innlegg v/ Øystein Tvedt, CEO, TAU Tech AS
  Innlegg v/ Håvard Haanes, CEO, ENTEC Group AS

  Oppsummering og spørsmål

  Påmelding
  Du kommer til registreringssiden ved å bruke den grønne knappen øverst til høyre. Det er begrenset antall plasser på seminaret.

  Samarbeidspartnere

  • EKSPORTFINANSIERING NORGE

  Trondheim Spektrum

  Tid:

  Sted:Trondheim

  Frist:24 aug 2022

  Kontakt:Renata Costa Prado

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement. Les våre standardvilkår for arrangementer.